Sponsoravond BAS opnieuw een succes
4 juni 2018

De sponsoravond van BAS Voetbal is vrijdag opnieuw een groot succes geworden. Er waren ruim honderd genodigden aanwezig en zij luisterden onder andere aandachtig naar gastspreker Wim Kieft. "We hebben geen wanklank gehoord, het was weer een leuke avond", zegt Gerard Zonneveld namens de sponsorcommissie.


Foto: Sieberen Sybesma

De avond werd geopend door gastvrouw Tineke Stuifzand, die onder andere Paul Mangnus van de 50 €uro Club naar voren haalde. Daarna was het de beurt aan Zonneveld zelf, die traditiegetrouw weer een sponsor in het zonnetje zette. Ditmaal was die eer weggelegd voor de Klussenclub. "Dit is een bijzondere sponsor", zei Zonneveld. "Ze schenken de club geen geld, maar zorgen ervoor dat er geld behouden blijft. Daarmee zijn ze misschien wel één van de grootste sponsoren van onze club." De groep mannen werd in het zonnetje gezet met een eigen reclamebord, waar vast en zeker een mooi plaatsje voor wordt gevonden.

Na de plichtplegingen was het tijd om te luisteren naar gastspreker Wim Kieft. De oud-voetballer werd geïnterviewd door tv-commentator Evert ten Napel, die begon met de oefeninterland van het Nederlands elftal tegen Slowakije. Vervolgens ging het gesprek over tal van onderwerpen, waarbij Kieft het niet naliet om zijn duidelijke mening te geven. Uiteraard kwam ook zijn eigen, inmiddels alom bekende, levensverhaal voorbij.

Na afloop was het tijd voor een hapje en een drankje, om zo de avond op een passende manier af te sluiten. "Het begint een traditie te worden en die houden we er graag in. Onze dank gaat uiteraard weer uit naar iedereen die een bijdrage heeft geleverd. Het was een succes!", aldus Zonneveld.

Sponsorcommissie BAS Voetbal

Foto's zijn te bekijken via de fotopagina op deze site!
Laatste 20 berichten
22/10 Kunstgras: wethouder legt eerste stuk kunstgras
22/10 Wedstrijd van niks
20/10 Uitslagen zaterdag 20 oktober
19/10 BAS op zoek naar herstel in Hulshorst
15/10 Kunstgras: parkeerplaats gebruikt voor lava
14/10 In tien minuten met de neus op de feiten
13/10 Uitslagen zaterdag 13 oktober
12/10 Eerste zege in eigen huis?
11/10 Balsponsor: Flevosap
10/10 BAS zet scheidsrechters in het zonnetje
09/10 Laatste kans: geef je op voor diner Oktoberfest!
08/10 BAS Voetbal krijgt ruim 500 euro van de Rabobank
08/10 Weer in slotfase naar een resultaat
07/10 Oktoberfest: eet een half haantje mee!
05/10 Uitslagen zaterdag 6 oktober
05/10 Het vervolg in Zwolle
04/10 Kunstgras: Grondwerk vordert gestaag
01/10 Oktoberfest op 13 oktober
01/10 Juichen, treuren en toch weer juichen
28/09 Uitslagen 29 september
Nieuwsarchief ->
© 2018 - BAS Voetbal BiddinghuizenSybit | Software op Maat