Arjen Bredewolt ondertekent contract
12 juni 2018

Arjen Bredewolt heeft onlangs zijn handtekening gezet onder een eenjarige verbintenis met BAS Voetbal. De nieuwbakken hoofdtrainer deed dat tegelijkertijd met assistent-trainer Gerjan Westerhof en keeperstrainer Martin Kern. "Het lijkt me een hele leuke club om te werken", vertelt Bredewolt.De oefenmeester werd in januari al aangesteld voor het komende seizoen, maar de handtekeningen moesten nog worden gezet. Onder toeziend oog van bestuursleden Huib van Os en Hein Grafhorst werd de samenwerking definitief beklonken. Bredewolt is blij om bij BAS aan de slag te gaan. "Ik had al even op de site rondgekeken en gezien hoe de club en het eerste elftal in elkaar staken. Uiteindelijk ga je dan solliciteren en kom je in gesprek. Ik ben er heel blij mee", zegt Bredewolt.

Hij had na de winterstop volop tijd om zich te verdiepen in BAS en zag al meerdere wedstrijden van meerdere teams. "Ik had de mogelijkheid om naar de vereniging te kijken en ook naar het eerste elftal. Dat steekt prima in elkaar. De leeftijdsopbouw is goed en ze deden het al behoorlijk goed in de derde klasse", weet Bredewolt, die ook naar jeugdwedstrijden keek. Zo zag hij JO17-1 in actie. "Een interessante groep, met interessante spelers. Normaal gesproken moeten we daar nog één of twee jaar op wachten, maar het is goed om te zien."

Bredewolt gaat eind juni en begin juli al kennismaken met de spelersgroep. Vanaf dinsdag 26 juni staan er vier trainingen op het programma. Op zaterdag 11 augustus wacht dan de start van de voorbereiding. "We willen het beter doen dan afgelopen seizoen. Niet dat het slecht was, helemaal niet zelfs, maar dat wil je altijd. We willen in ieder geval bij de eerste vijf eindigen, maar eigenlijk voor nacompetitie gaan. Daarvoor moet je zeker bij de eerste vier komen", aldus de trainer, die zijn technische staf compleet heeft. Gerjan Westerhof wordt assistent-trainer, terwijl Martin Kern opnieuw de keepers onder handen neemt. Jan Overeem blijft leider.Laatste 20 berichten
22/10 Kunstgras: wethouder legt eerste stuk kunstgras
22/10 Wedstrijd van niks
20/10 Uitslagen zaterdag 20 oktober
19/10 BAS op zoek naar herstel in Hulshorst
15/10 Kunstgras: parkeerplaats gebruikt voor lava
14/10 In tien minuten met de neus op de feiten
13/10 Uitslagen zaterdag 13 oktober
12/10 Eerste zege in eigen huis?
11/10 Balsponsor: Flevosap
10/10 BAS zet scheidsrechters in het zonnetje
09/10 Laatste kans: geef je op voor diner Oktoberfest!
08/10 BAS Voetbal krijgt ruim 500 euro van de Rabobank
08/10 Weer in slotfase naar een resultaat
07/10 Oktoberfest: eet een half haantje mee!
05/10 Uitslagen zaterdag 6 oktober
05/10 Het vervolg in Zwolle
04/10 Kunstgras: Grondwerk vordert gestaag
01/10 Oktoberfest op 13 oktober
01/10 Juichen, treuren en toch weer juichen
28/09 Uitslagen 29 september
Nieuwsarchief ->
© 2018 - BAS Voetbal BiddinghuizenSybit | Software op Maat