Balsponsor: Flevosap Balsponsor: Flevosap
11 oktober 2018

De balsponsor voor de tweede thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen is zaterdag Flevosap. Deze onderneming is gevestigd aan de Professor Zuurlaan en verbond zich vorig seizoen als subsponsor aan onze vereniging. Daardoor prijkt het logo van Flevosap op de borst van onze spelers. “Daar zijn we nog steeds heel blij mee”, zegt Gerard Zonneveld van de sponsorcommissie.

Flevosap produceert een populaire sap, die ook te vinden is in onze kantine. Daar kun je de kleine flesjes kopen, maar in de supermarkt staan ook handige grote flessen. “De vele variaties zorgen voor de ene fruitige verrassing na de andere. De pure smaak van één soort, of een spannende combinatie van twee of meer. Waar je ook bent, met Flevosap heb je altijd de smaak te pakken”, valt te lezen op de site van het Biddinghuizer bedrijf.

Flevosap, een soort appelsap, heeft een troebel uiterlijk. “Doordat we zoveel mogelijk goede stoffen bewaren, is Flevosap troebel. Daarom zeggen we dus met trots: het sap waar je de smaak ziet zitten. Bovendien bevat Flevosap geen conserveringsmiddelen. Door te pasteuriseren wordt het sap, zonder gebruik te maken van toevoegingen, houdbaar gemaakt”, zo is te lezen. Daarnaast is Flevosap een echt ambachtelijk product. “Flevosap groeit niet alleen in de frisse buitenlucht, Flevosap wordt ook midden tussen de fruitbomen geperst. Een speciale machine vermaalt de hele vrucht met schil en al tot pulp. Daarna wordt het sap volgens Zwitserse traditie met een bandenpers tot op de laatste druppel uitgeperst.”

Uiteraard hopen we dat de bal van Flevosap zaterdag vele malen in het net van SC Rouveen ploft! En koop natuurlijk een flesje Flevosap!Laatste 20 berichten
22/10 Kunstgras: wethouder legt eerste stuk kunstgras
22/10 Wedstrijd van niks
20/10 Uitslagen zaterdag 20 oktober
19/10 BAS op zoek naar herstel in Hulshorst
15/10 Kunstgras: parkeerplaats gebruikt voor lava
14/10 In tien minuten met de neus op de feiten
13/10 Uitslagen zaterdag 13 oktober
12/10 Eerste zege in eigen huis?
11/10 Balsponsor: Flevosap
10/10 BAS zet scheidsrechters in het zonnetje
09/10 Laatste kans: geef je op voor diner Oktoberfest!
08/10 BAS Voetbal krijgt ruim 500 euro van de Rabobank
08/10 Weer in slotfase naar een resultaat
07/10 Oktoberfest: eet een half haantje mee!
05/10 Uitslagen zaterdag 6 oktober
05/10 Het vervolg in Zwolle
04/10 Kunstgras: Grondwerk vordert gestaag
01/10 Oktoberfest op 13 oktober
01/10 Juichen, treuren en toch weer juichen
28/09 Uitslagen 29 september
Nieuwsarchief ->
© 2018 - BAS Voetbal BiddinghuizenSybit | Software op Maat