40 jaar Schuurhuis in Biddinghuizen
Voetbalquiz
29 maart 2019

BAS Voetbal organiseert op vrijdagavond 29 maart het eerste Open Dronter Kampioenschap Voetbalquiz. In de kantine van de club krijgen de deelnemers vragen over allerlei onderwerpen voorgeschoteld, maar allemaal hebben ze één gezamenlijke connectie: voetbal.

De deelnemers aan de voetbalquiz moeten om 20.00 uur paraat zitten voor de eerste vraag, waarna er een avondvullend programma volgt. “Het moet vooral een gezellige avond worden, maar uiteraard gaan we ook proberen om de hersens van iedere voetbalkenner te laten kraken. Want uiteindelijk wordt er wel gestreden om de hoofdprijs: de wisselbeker”, meldt de organisatie. De kantine is vanaf 19.30 uur geopend. Ook publiek is van harte uitgenodigd om getuige te zijn van deze voetbalquiz.

Inschrijving
De inschrijving voor het Open Dronter Kampioenschap Voetbalquiz is inmiddels begonnen. De teams bestaan uit minimaal twee personen en maximaal vier personen. Aanmelden kan via de speciale website aanmelden.basvoetbal.nl. Per team bedraagt het inschrijfgeld tien euro en die betaling vindt ongeveer een week van te voren plaats via Tikkie.

“Ben jij die voetbalkenner, ben je liefhebber van een quiz of hou je gewoon van een gezellige avond vol bier en vertier? Stel dan een team samen en schrijf je in via aanmelden.basvoetbal.nl!”, aldus de organisatoren.
Meer informatie of direct downloaden:
 • Aanmelden

  Wat?Voetbalquiz
  Wanneer?29 maart 2019
  Waar?Bastion
  Hoe laat?20:00 uur
  Wat kost het?€10,= per team
 • Agenda BAS Voetbal
  30/05 AH Stratenvoetbaltoernooi
  08/06 Meidendag
  14/06 Sponsoravond met Erik Hulzebosch
  29/06 BAS Familiedag
  15-07 t/m 19-07
  BAS Voetbal Jeugdkamp
   
   
  Terug naar Home
   
  © 2019 - BAS Voetbal BiddinghuizenSybit | Software op Maat