Broekhuis Styling maakt ontwerp voor kantine
1 november 2018

Binnenhuisarchitecte en styliste Francisca Broekhuis heeft het ontwerpplan voor de verbouw van de kantine gereed. Daarmee gaat een lang gekoesterde wens om de kantine radicaal aan te pakken, in vervulling. Om zo weinig mogelijk overlast te geven, worden de werkzaamheden voornamelijk tijdens de zomer- en winterstop uitgevoerd.

De plannen van Broekhuis mogen gerust spectaculair genoemd worden. Allereerst wordt de entree aangepast, waarbij een gedeelte van de hal bij de kantine wordt getrokken. In fase twee gaat de inrichting van de kantine op de schop, want het interieur en de verlichting ondergaan een metamorfose. Zo komt er een loungehoek en twee grote deuren naar het onlangs vernieuwde terras. "Samen met een bouwteam vanuit de leden worden de plannen tot in details uitgewerkt. Om een goede indruk van de nieuwe situatie te krijgen, zijn de ontwerpen binnenkort te zien op de publicator in de hal”, zegt Adri Nitrauw, die het hele project monitort.

Sponsoring
De samenwerking tussen BAS en Broekhuis Styling heeft geleid tot een nieuwe sponsor voor onze vereniging. Met het plaatsen van een eigen reclamebord langs het hoofdveld is dit zichtbaar gemaakt. Broekhuis Styling is al ruim zestien jaar actief als binnenhuisarchitecte en styliste en is sinds enkele jaren gevestigd aan De Ploegschaar. Francisca Broekhuis geeft professioneel advies en antwoord op alle interieur- en inrichtingsvragen.

In de afgelopen jaren heeft zij, naast het inrichten van veel particuliere woonhuizen, ook steeds meer bedrijven als opdrachtgever. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan showrooms, kantoortuinen en bedrijfskantines. Door haar jarenlange ervaring weet ze hoe het ook anders kan. Ze denkt graag buiten de lijntjes. Door samen te werken met professionele mensen is zij er toe in staat om u als klant compleet te ontzorgen. Zij werkt onder andere samen met verschillende architecten, aannemers en interieurbouwers. Voor meer informatie: www.broekhuisstyling.nlSponsorcommissie BAS VoetbalLaatste 20 berichten
18/11 Lekkerder zijn ze er niet
17/11 Uitslagen zaterdag 17 november
16/11 Er is maar één optie
15/11 Kom naar Swift - BAS!
14/11 Schrijf je in voor het stamppottenbuffet!
11/11 Van de Mheen nieuwe leverancier BAS Voetbal
10/11 Uitslagen zaterdag 10 november
09/11 Prima zege op Batavia
08/11 BAS 1 speelt tegen Batavia 90
06/11 Vanavond al trainingen op kunstgras
05/11 Dubbele kater na verliespartij
03/11 Uitslagen zaterdag 3 november
02/11 De prestatie voortzetten
01/11 Balsponsor: All-in-installatie
01/11 Broekhuis Styling maakt ontwerp voor kantine
30/10 Kunstgras: invullen begonnen
29/10 Bingo en stamppot eten op zaterdag 24 november
28/10 De koploper gevloerd
27/10 Uitslagen zaterdag 27 oktober
26/10 Strijden tegen de koploper
Nieuwsarchief ->
© 2018 - BAS Voetbal BiddinghuizenSybit | Software op Maat