40 jaar Schuurhuis in Biddinghuizen
Broekhuis Styling maakt ontwerp voor kantine
1 november 2018

Binnenhuisarchitecte en styliste Francisca Broekhuis heeft het ontwerpplan voor de verbouw van de kantine gereed. Daarmee gaat een lang gekoesterde wens om de kantine radicaal aan te pakken, in vervulling. Om zo weinig mogelijk overlast te geven, worden de werkzaamheden voornamelijk tijdens de zomer- en winterstop uitgevoerd.

De plannen van Broekhuis mogen gerust spectaculair genoemd worden. Allereerst wordt de entree aangepast, waarbij een gedeelte van de hal bij de kantine wordt getrokken. In fase twee gaat de inrichting van de kantine op de schop, want het interieur en de verlichting ondergaan een metamorfose. Zo komt er een loungehoek en twee grote deuren naar het onlangs vernieuwde terras. "Samen met een bouwteam vanuit de leden worden de plannen tot in details uitgewerkt. Om een goede indruk van de nieuwe situatie te krijgen, zijn de ontwerpen binnenkort te zien op de publicator in de hal”, zegt Adri Nitrauw, die het hele project monitort.

Sponsoring
De samenwerking tussen BAS en Broekhuis Styling heeft geleid tot een nieuwe sponsor voor onze vereniging. Met het plaatsen van een eigen reclamebord langs het hoofdveld is dit zichtbaar gemaakt. Broekhuis Styling is al ruim zestien jaar actief als binnenhuisarchitecte en styliste en is sinds enkele jaren gevestigd aan De Ploegschaar. Francisca Broekhuis geeft professioneel advies en antwoord op alle interieur- en inrichtingsvragen.

In de afgelopen jaren heeft zij, naast het inrichten van veel particuliere woonhuizen, ook steeds meer bedrijven als opdrachtgever. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan showrooms, kantoortuinen en bedrijfskantines. Door haar jarenlange ervaring weet ze hoe het ook anders kan. Ze denkt graag buiten de lijntjes. Door samen te werken met professionele mensen is zij er toe in staat om u als klant compleet te ontzorgen. Zij werkt onder andere samen met verschillende architecten, aannemers en interieurbouwers. Voor meer informatie: www.broekhuisstyling.nlSponsorcommissie BAS VoetbalLaatste 20 berichten
19/04 BAS 1 op jacht naar de nacompetitie
19/04 Programma zaterdag 20 april
18/04 Inschrijving AH Stratenvoetbal toernooi open
16/04 Willem Faber overleden
14/04 Duidelijke winst BAS ondanks wisselvalligheid
13/04 Uitslagen zaterdag 13 april
12/04 Aanhaken of afhaken
09/04 Senioren BAS Voetbal
08/04 Van de bestuurstafel: contributiebeleid
07/04 Gonnie de Boer vrijwilliger van het jaar
07/04 De Doornspijkse muur wint
07/04 Uitslagen zaterdag 6 april
05/04 Winnen blijft het devies voor BAS 1
03/04 Herinnering: Vrijwilligersavond 6 april
02/04 Tyrick Bodak jeugdinternational Curaçao
01/04 De Schaal is voor AH Jan Schuurhuis
31/03 BAS loopt periodetitel mis
30/03 De Knoest wint Voetbalquiz
30/03 Uitslagen zaterdag 30 maart
29/03 BAS 1 op jacht naar periodetitel
Nieuwsarchief ->
© 2019 - BAS Voetbal BiddinghuizenSybit | Software op Maat