De prestatie voortzetten
2 november 2018

BAS speelt zaterdagmiddag een thuiswedstrijd tegen Hatto Heim. De Biddinghuizenaren boekten afgelopen weekend een knappe zege op Oene (2-1), waardoor het steeg naar een zesde plaats op de ranglijst. Tegenstander Hatto Heim is de huidige nummer negen van 3C.Het zijn voor BAS rare weken, want mindere prestaties worden afgewisseld met hele verdienstelijke prestaties. Waar er eerst werd verloren van SC Rouveen en Hulshorst, noteerde de ploeg afgelopen zaterdag een keurige zege op koploper Oene. Door treffers van Luiz Fidom en Mike Geres werd het 2-1, waardoor er voor de tweede keer dit seizoen werd gewonnen. Trainer Arjen Bredewolt lijkt wederom te kunnen beschikken over een voltallige selectie, net zoals de voorbije weken.

Tegenstander Hatto Heim presteert minstens zo wisselvallig als BAS, want uit de eerste zes wedstrijden haalde het twee overwinningen, één gelijkspel en drie nederlagen. Gewonnen werd er van Rouveen en buurman Hattem, terwijl er verloren werd van onder andere promovendus Zalk. Hatto Heim heeft in Marcel van Walderveen een nieuwe trainer voor de groep staan en dat is iemand met aardig wat ervaring. Hij was eerder assistent bij de club, werkte bij SC Genemuiden en stond voor de groep bij OZC Ommen en Epe. In Hattem is hij de vervanger van Erwin Brem.

BAS en Hatto Heim kwamen elkaar, voor zover de statistieken bekend zijn, al negen keer tegen. Vier keer ging BAS met een overwinning aan de haal, drie keer won Hatto Heim en tweemaal eindigde het in een gelijkspel. De laatste zege op Hatto Heim dateert van vorig seizoen, toen BAS op eigen veld met liefst 3-0 te sterk was. De doelpunten werden destijds gemaakt door Rick Aernaudts, Mark Schaap en Robin Vos.

Voor BAS is het zaterdag zaak om vooral de prestatie tegen Oene een vervolg te geven, om zo zichzelf een flinke hap lucht te verschaffen richting de onderste regionen. De wedstrijd tussen BAS en Hatto Heim begint zaterdag om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Willems. Fijne wedstrijd!

Wouter FoppenLaatste 20 berichten
18/11 Lekkerder zijn ze er niet
17/11 Uitslagen zaterdag 17 november
16/11 Er is maar één optie
15/11 Kom naar Swift - BAS!
14/11 Schrijf je in voor het stamppottenbuffet!
11/11 Van de Mheen nieuwe leverancier BAS Voetbal
10/11 Uitslagen zaterdag 10 november
09/11 Prima zege op Batavia
08/11 BAS 1 speelt tegen Batavia 90
06/11 Vanavond al trainingen op kunstgras
05/11 Dubbele kater na verliespartij
03/11 Uitslagen zaterdag 3 november
02/11 De prestatie voortzetten
01/11 Balsponsor: All-in-installatie
01/11 Broekhuis Styling maakt ontwerp voor kantine
30/10 Kunstgras: invullen begonnen
29/10 Bingo en stamppot eten op zaterdag 24 november
28/10 De koploper gevloerd
27/10 Uitslagen zaterdag 27 oktober
26/10 Strijden tegen de koploper
Nieuwsarchief ->
© 2018 - BAS Voetbal BiddinghuizenSybit | Software op Maat