40 jaar Schuurhuis in Biddinghuizen
De prestatie voortzetten
2 november 2018

BAS speelt zaterdagmiddag een thuiswedstrijd tegen Hatto Heim. De Biddinghuizenaren boekten afgelopen weekend een knappe zege op Oene (2-1), waardoor het steeg naar een zesde plaats op de ranglijst. Tegenstander Hatto Heim is de huidige nummer negen van 3C.



Het zijn voor BAS rare weken, want mindere prestaties worden afgewisseld met hele verdienstelijke prestaties. Waar er eerst werd verloren van SC Rouveen en Hulshorst, noteerde de ploeg afgelopen zaterdag een keurige zege op koploper Oene. Door treffers van Luiz Fidom en Mike Geres werd het 2-1, waardoor er voor de tweede keer dit seizoen werd gewonnen. Trainer Arjen Bredewolt lijkt wederom te kunnen beschikken over een voltallige selectie, net zoals de voorbije weken.

Tegenstander Hatto Heim presteert minstens zo wisselvallig als BAS, want uit de eerste zes wedstrijden haalde het twee overwinningen, één gelijkspel en drie nederlagen. Gewonnen werd er van Rouveen en buurman Hattem, terwijl er verloren werd van onder andere promovendus Zalk. Hatto Heim heeft in Marcel van Walderveen een nieuwe trainer voor de groep staan en dat is iemand met aardig wat ervaring. Hij was eerder assistent bij de club, werkte bij SC Genemuiden en stond voor de groep bij OZC Ommen en Epe. In Hattem is hij de vervanger van Erwin Brem.

BAS en Hatto Heim kwamen elkaar, voor zover de statistieken bekend zijn, al negen keer tegen. Vier keer ging BAS met een overwinning aan de haal, drie keer won Hatto Heim en tweemaal eindigde het in een gelijkspel. De laatste zege op Hatto Heim dateert van vorig seizoen, toen BAS op eigen veld met liefst 3-0 te sterk was. De doelpunten werden destijds gemaakt door Rick Aernaudts, Mark Schaap en Robin Vos.

Voor BAS is het zaterdag zaak om vooral de prestatie tegen Oene een vervolg te geven, om zo zichzelf een flinke hap lucht te verschaffen richting de onderste regionen. De wedstrijd tussen BAS en Hatto Heim begint zaterdag om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Willems. Fijne wedstrijd!

Wouter Foppen



Laatste 20 berichten
19/04 BAS 1 op jacht naar de nacompetitie
19/04 Programma zaterdag 20 april
18/04 Inschrijving AH Stratenvoetbal toernooi open
16/04 Willem Faber overleden
14/04 Duidelijke winst BAS ondanks wisselvalligheid
13/04 Uitslagen zaterdag 13 april
12/04 Aanhaken of afhaken
09/04 Senioren BAS Voetbal
08/04 Van de bestuurstafel: contributiebeleid
07/04 Gonnie de Boer vrijwilliger van het jaar
07/04 De Doornspijkse muur wint
07/04 Uitslagen zaterdag 6 april
05/04 Winnen blijft het devies voor BAS 1
03/04 Herinnering: Vrijwilligersavond 6 april
02/04 Tyrick Bodak jeugdinternational Curaçao
01/04 De Schaal is voor AH Jan Schuurhuis
31/03 BAS loopt periodetitel mis
30/03 De Knoest wint Voetbalquiz
30/03 Uitslagen zaterdag 30 maart
29/03 BAS 1 op jacht naar periodetitel
Nieuwsarchief ->
© 2019 - BAS Voetbal BiddinghuizenSybit | Software op Maat