40 jaar Schuurhuis in Biddinghuizen
Balsponsor: KSP
7 december 2018

Balsponsor: KSP De balsponsor voor de zesde thuiswedstrijd van dit seizoen is zaterdag KSP. Dit bedrijf komt uit Lelystad en is gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden en renoveren van sport- en speelplekken in Nederland en België. “Om de kwaliteit en flexibiliteit te garanderen, voert KSP het werk uit met eigen mensen en machines”, valt te lezen op de site van het bedrijf.

KSP is gevestigd in Lelystad en in Eindhoven. Het bedrijf is gespecialiseerd in het gebruik van kunstgras in combinatie met onder andere tuinen, speelplaatsen, sportvelden en andere openbare ruimtes. “KSP biedt een totaalpakket aan werkzaamheden. Om deze werkzaamheden uit te voeren, beschikt KSP over de juist opgeleide mensen en modern materiaal. De totale aanleg is in eigen beheer, waardoor er efficiënt gewerkt wordt. Dat resulteert in een soepel verloop van het project”, zo vertelt het bedrijf op haar eigen site.

BAS en KSP Kunstgras zijn inmiddels al even aan elkaar verbonden. Sinds een paar jaar fungeert de onderneming als shirtsponsor en tevens leverde het een bijdrage aan de nieuwe plaats van de pannakooi. KSP verzorgde het kunstgras inclusief valdemping, zodat onze jeugd dagen achtereen in de kooi kan blijven voetballen. Een mooie bijdrage, waar BAS Voetbal het bedrijf zeer dankbaar voor is.

Vacatures
KSP heeft op dit moment enkele openstaande vacatures. Zo wordt er gezocht naar een algemeen medewerker buitendienst, een meewerkend voorman, een pleinplakker en een calculator/werkvoorbereider. “Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken? Kijk dan nu op onze site (www.ksp-kunstgras.nl) en reageer op de vacatures!”, meldt het bedrijf.

Uiteraard hopen we dat de bal van KSP vanmiddag vele malen in het net van VSW ploft!Laatste 20 berichten
20/05 Verkoop 2e hands voetbalkleding en accessoires
19/05 BAS grijpt punt en speelt voor promotie
18/05 Uitslagen zaterdag 18 mei
17/05 BAS 1 heeft nog één punt nodig
16/05 Inschrijving AH Stratenvoetbal kan nog t/m zondag
15/05 Technische staf ondertekent nieuwe contracten
15/05 Gezellig eten in de kantine
14/05 KNVB-trainerscursus met succes afgerond
13/05 Inschrijving AH Stratenvoetbal
12/05 Poleposition BAS na zakelijke winst op CSV
11/05 Uitslagen zaterdag 11 mei
10/05 BAS 1 hervat de jacht op nacompetitievoetbal
08/05 Uitslagen 8 mei
04/05 Uitslagen 4 mei
03/05 Slechts gelijk tegen VSCO
30/04 Kijk halve finale Ajax in de kantine
28/04 Sponsoravond met Erik Hulzebosch
28/04 Parel van de Polder toernooi voor MO13 en MO15
27/04 Thema jeugdkamp: Disney
26/04 Goed geoefend tegen WVF ondanks verlies
Nieuwsarchief ->
© 2019 - BAS Voetbal BiddinghuizenSybit | Software op Maat