Balsponsor: KSP
7 december 2018

Balsponsor: KSP De balsponsor voor de zesde thuiswedstrijd van dit seizoen is zaterdag KSP. Dit bedrijf komt uit Lelystad en is gespecialiseerd in het aanleggen, onderhouden en renoveren van sport- en speelplekken in Nederland en België. “Om de kwaliteit en flexibiliteit te garanderen, voert KSP het werk uit met eigen mensen en machines”, valt te lezen op de site van het bedrijf.

KSP is gevestigd in Lelystad en in Eindhoven. Het bedrijf is gespecialiseerd in het gebruik van kunstgras in combinatie met onder andere tuinen, speelplaatsen, sportvelden en andere openbare ruimtes. “KSP biedt een totaalpakket aan werkzaamheden. Om deze werkzaamheden uit te voeren, beschikt KSP over de juist opgeleide mensen en modern materiaal. De totale aanleg is in eigen beheer, waardoor er efficiënt gewerkt wordt. Dat resulteert in een soepel verloop van het project”, zo vertelt het bedrijf op haar eigen site.

BAS en KSP Kunstgras zijn inmiddels al even aan elkaar verbonden. Sinds een paar jaar fungeert de onderneming als shirtsponsor en tevens leverde het een bijdrage aan de nieuwe plaats van de pannakooi. KSP verzorgde het kunstgras inclusief valdemping, zodat onze jeugd dagen achtereen in de kooi kan blijven voetballen. Een mooie bijdrage, waar BAS Voetbal het bedrijf zeer dankbaar voor is.

Vacatures
KSP heeft op dit moment enkele openstaande vacatures. Zo wordt er gezocht naar een algemeen medewerker buitendienst, een meewerkend voorman, een pleinplakker en een calculator/werkvoorbereider. “Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken? Kijk dan nu op onze site (www.ksp-kunstgras.nl) en reageer op de vacatures!”, meldt het bedrijf.

Uiteraard hopen we dat de bal van KSP vanmiddag vele malen in het net van VSW ploft!Laatste 20 berichten
18/02 BAS Voetbal en het milieu
17/02 BAS houdt Olympia op afstand
16/02 Uitslagen zaterdag 16 februari
15/02 Digitaal programmablad BAS - Olympia '28
15/02 Belangrijke wedstrijd voor BAS 1
11/02 Schrijf je in voor het BAS Voetbal Jeugdkamp
10/02 BAS doorstaat de storm in Zalk
09/02 Uitslagen zaterdag 9 februari
08/02 Op jacht naar een periodetitel
06/02 Darttoernooi op 16 februari
06/02 Schrijf nu in voor het Kampioenschap Voetbalquiz!
05/02 Snert eten in de kantine
05/02 Ingezonden: De Honderdste van Stefan
04/02 Duosponsoring voor BAS 2
03/02 En dat zijn er zes!
02/02 Digitaal programmablad BAS - Swift ‘64
02/02 Uitslagen zaterdag 2 februari
01/02 Een koude derby
31/01 Balsponsor: Jan Overeem Woningaanpassingen
29/01 Gelijkspel tegen Reaal in tamme wedstrijd
Nieuwsarchief ->
© 2019 - BAS Voetbal BiddinghuizenSybit | Software op Maat