40 jaar Schuurhuis in Biddinghuizen
Senioren BAS Voetbal
9 april 2019

Senioren BAS Voetbal De laatste jaren loopt het ledental van de senioren binnen BAS Voetbal licht terug. Hadden wij een aantal jaar geleden nog 4 en soms 5 senioren teams, op dit moment zijn er nog 3 senioren teams, een 35+ elftal en een groep voetbalvaders.

BAS Voetbal is een warme familieclub uit het dorp Biddinghuizen. Een club met veel vrijwilligers bestaande uit veelal ouders en grootouders waarvan de jeugd in de pupillen en/of junioren van BAS spelen.

Naast de rol van vrijwilliger is er uit deze groep mensen een behoefte om zelf ook uit recreatief oogpunt te gaan voetballen op een laag niveau. Bij BAS Voetbal is dit mogelijk omdat naast de twee selectie teams ook een 3e en 35+ team actief is.

Dit is recreatief voetbal waar naast het spelen van wedstrijden ook de gezelligheid een belangrijke rol speelt. Het bestuur van BAS Voetbal is van mening dat er in Biddinghuizen genoeg potentie aan senior voetbaltalent rond loopt die een versterking kunnen zijn voor BAS Voetbal. Voor een lager elftal is plezier vaak belangrijker dan talent en is dit mogelijk al een motivatie om lid te worden van BAS Voetbal.

Het 3e en mogelijk 4e elftal, als er genoeg leden zijn, trainen altijd op de donderdagavond en spelen in het seizoen in competitieverband op zaterdag wedstrijden. Het 35+ team traint ook op donderdagavond en speelt eens in de maand op vrijdagavond een wedstrijd tegen een 35+ team in de buurt. Naast de bestaande senioren teams is er ook een mogelijkheid om je aan te sluiten bij een groep voetbalvaders. Dit is een groep senioren die elke donderdagavond met elkaar recreatief een potje voetbal spelen. De voelbalvaders vinden het sociale contact met elkaar eigenlijk net zo belangrijk als het voetbal zelf.

Ben jij ook een voetballiefhebber en vind je naast het voetbal het sociale contact met je teamleden ook belangrijk laat het je niet van weerhouden om ook aan te sluiten bij één van de genoemde lagere elftallen. Wil je meer over BAS Voetbal weten kijk dan ook op de site BAS Voetbal.

In de link, lid worden, staat vermeld wat de contributie per jaar is en is verdere informatie over de club te lezen.

Kortom ben je enthousiast geworden en hou je van voetbal, sluit je dan aan bij BAS Voetbal en word lid.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur BAS Voetbal
Laatste 20 berichten
19/04 BAS 1 op jacht naar de nacompetitie
19/04 Programma zaterdag 20 april
18/04 Inschrijving AH Stratenvoetbal toernooi open
16/04 Willem Faber overleden
14/04 Duidelijke winst BAS ondanks wisselvalligheid
13/04 Uitslagen zaterdag 13 april
12/04 Aanhaken of afhaken
09/04 Senioren BAS Voetbal
08/04 Van de bestuurstafel: contributiebeleid
07/04 Gonnie de Boer vrijwilliger van het jaar
07/04 De Doornspijkse muur wint
07/04 Uitslagen zaterdag 6 april
05/04 Winnen blijft het devies voor BAS 1
03/04 Herinnering: Vrijwilligersavond 6 april
02/04 Tyrick Bodak jeugdinternational Curaçao
01/04 De Schaal is voor AH Jan Schuurhuis
31/03 BAS loopt periodetitel mis
30/03 De Knoest wint Voetbalquiz
30/03 Uitslagen zaterdag 30 maart
29/03 BAS 1 op jacht naar periodetitel
Nieuwsarchief ->
© 2019 - BAS Voetbal BiddinghuizenSybit | Software op Maat