BAS Voetbal De Parel van de Polder

Balsponsor: Restaurant De Buurman

maandag 9 mei 2022
Balsponsor: Restaurant De Buurman

De balsponsor bij de thuiswedstrijd tegen DSV ’61 is dinsdagavond restaurant De Buurman. De Buurman is gevestigd in het Multifunctioneel gebouw ‘De Binding’, gelegen in het centrum van Biddinghuizen. Het pand is vorig jaar volledig herbouwd waardoor het een moderne en warme uitstraling heeft.

Ambachtelijke gerechten
Restaurant De Buurman is dagelijks geopend voor een kop koffie met gebak of een lekker 12-uurtje. Van vrijdag tot en met zondag is iedereen welkom om heerlijk te dineren. Ambacht staat hoog in het vaandel. Van huisgerookte zalm tot eigen gemaakte spareribs en burgers.

Feesten en vergaderen
De Buurman biedt dé perfecte locatie voor een feest, jubileum, vergadering of bijeenkomst. De diverse zalen bieden plaats aan 10 tot 1000 personen en zijn onder andere voorzien van een geluidsinstallatie en beamer. Daarnaast bieden zij diverse arrangementen, van een lunch tijdens de vergadering, uitgebreide brunch tot een gezellige high tea.

Vacatures
De Buurman heeft diverse openstaande vacatures. Het restaurant is op zoek naar ervaren bedieningsmedewerkers, allround medewerker en iemand met passie voor koken. Interesse? Kom gerust langs voor een kop koffie of stuur een e-mail naar info@welkombijdebuurman.nl.

Uiteraard hopen we dat de wedstrijdbal van restaurant De Buurman vele malen het net achter de keeper van DSV ’61 weet te vinden.


Foto: Hans Gorter

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen