BAS Voetbal De Parel van de Polder

Balsponsor AH Jan Schuurhuis

donderdag 22 september 2022
Balsponsor AH Jan Schuurhuis

De competitie start weer en dat betekent dat onze hoofdsponsor AH Jan Schuurhuis de balsponsor is. Het is een vertrouwd beeld binnen onze vereniging dat op de kleding van onze selectie het logo van AH Jan Schuurhuis prijkt.

Door de club heen
En door bovenstaande is de hoofdsponsor verweven met veel jeugdteams van onze vereniging. Diverse selectiespelers trainen en/of begeleiden een jeugdteam. En daardoor is door de week op de trainingsvelden ook onze hoofdsponsor zichtbaar. Betrokkenheid bij de club, dat is wat onze selectiespelers uitstralen. En dat is ook wat onze hoofdsponsor al jaren bindt aan BAS Voetbal. Betrokken zijn op het wel en wee van de vereniging, met oog voor wat er leeft. Tijd voor koffie en gesprek, bij BAS of in de kantine van de supermarkt.

Werk en sport verbonden
Wie door de AH in Biddinghuizen loopt en op zaterdag langs de lijn staat, ziet ook hier overeenkomsten. BAS-spelers hebben een mooie (bij)baan bij onze hoofdsponsor. Sommigen zijn als vakkenvuller begonnen en zijn inmiddels teamleider. Hoe mooi is het als één van onze jeugdspelers in de winkel loopt en daar één van de selectiespelers van BAS Voetbal tegen het lijf kan lopen. Of samen met een teamgenoot zorgt voor goed gevulde schappen.
Ook bij AH Jan Schuurhuis willen werken? Haal een sollicitatieformulier op bij de servicebalie!

BAS Voetbal hoopt dat via deze oproep er nog meer BAS-spelers de weg weten te vinden naar werken bij AH Jan Schuurhuis.


BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen