BAS Voetbal De Parel van de Polder

Jeroen van den Berg en BAS na dit seizoen uit elkaar

vrijdag 15 december 2023
Jeroen van den Berg en BAS na dit seizoen uit elkaar

Aan het einde van het huidige seizoen scheiden de wegen tussen hoofdtrainer Jeroen van den Berg en BAS Voetbal. Jeroen heeft aangegeven zijn functie als hoofdtrainer bij BAS te willen neer leggen.

Op dit moment is de hoofdtrainer, woonachtig in Espel, bezig aan zijn tweede seizoen bij onze vereniging. Na een late degradatie vanuit de derde klasse in de nacompetitie van seizoen 2022 / 2023 startte BAS vanuit de vierde klasse. Dat was ook het startpunt van Jeroen bij het eerste elftal van BAS. Op dit moment staat het vlaggenschip op een zevende positie in de competitie.

Jeroen heeft aangegeven dat de trainingen op dinsdag en donderdag lastig zijn te combineren met zijn werksituatie. Ook privé vindt Jeroen dat hij te weinig aandacht kan geven aan zijn gezin. Hij geeft aan dat hij het lopende seizoen zo goed mogelijk zal afsluiten bij BAS Voetbal.

De aankomende periode zal de Technische Commissie benutten om op zoek te gaan naar een nieuwe ambitieuze hoofdtrainer voor onze mooie vereniging. "We wensen Jeroen uiteraard veel geluk en succes voor de toekomst."

Bestuur BAS Voetbal

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen