BAS Voetbal De Parel van de Polder

Verslag en foto’s seizoensafsluiting BAS JO9-2 en BAS JO8-2

donderdag 20 juni 2024
Verslag en foto’s seizoensafsluiting BAS JO9-2 en BAS JO8-2

Zaterdag 15 juni was het tijd voor de seizoensafsluiting van JO9-2 en de JO8-2 van BAS Biddinghuizen. Om de kosten te delen hebben de JO9-2 en JO8-2 de handen in 1 geslagen om beide teams een topdag te bezorgen.

Eerst was de JO9-2 aan de beurt. Bij deze toppers werden de trainingspakken al snel ingeruild voor zwembroeken, zodat de regen geen invloed meer had op de spelletjes, luchtkussens en buik glijden. Na afloop van de spelletjes was er limonade en chips om de honger te stillen.

De trainers en leiders keken terug op een goed seizoen met een enthousiaste en leergierige groep. Met de herinneringen aan een geslaagd seizoen en met chips besmeurde gezichten gingen de spelers van JO9-2 weer naar huis. Een welverdiende afsluiting van een mooi voetbaljaar!Hierna was de JO8-2 aan de beurt.
Ook bij dit team duurde het niet lang voordat iedereen zich al met of buik glijden of op het springkussen aan het vermaken was.

Op een gegeven moment kwamen stiekem een groep ouders in BAS tenue tevoorschijn om de kinderen uit te dagen voor hun laatste en belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Nadat ook de JO8-2 omgekleed was eindigde een spannende wedstrijd van twee keer een kwartier in een 10-9 eindstand voor de ouders.Hierna schoof iedereen, ook alle broertjes en zusjes nog aan voor patat met snacks erbij. Tot slot volgde nog een slotwoord van de staf en werden onderling bedankjes en cadeaus uitgewisseld en kijken wij terug op heel erg mooi eerste voetbaljaar van deze jonge talenten.
Een speciaal dank voor diegene die deze dag mogelijk hebben gemaakt. Alice, Maaike en Harm dank jullie wel.

Staf BAS JO9-2 en BAS JO9-2
Anton, Ryan, Djilla en Martin


BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen