40 jaar Schuurhuis in Biddinghuizen
Vacatures
Vacatures

Vacatures:
Onder andere voor de volgende functies zoeken we bij BAS Voetbal nog vrijwilligers:

Leden sponsorcommissie
De sponsorcommissie is op zoek naar nieuwe leden om de huidige leden te ondersteunen. Wil je meer weten hierover of een kennismakingsgesprek plannen met de commissie?
Neem dan contact op via dit adres
 
Vrijwilligers snackhoek
BAS Voetbal is per direct op zoek naar twee vrijwilligers voor de snackhoek. Deze vrijwilligers zijn op zaterdag verantwoordelijk voor het bakken van frites en snacks en worden in ieder geval eens in de vier weken ingedeeld. De dag begint dan om 11.00 uur en is zo rond de klok van 18.00 uur ten einde.

De vrijwilligers in de snackhoek staan op zaterdag met twee man achter de frituur en verzorgen de frites en de bijbehorende snacks. BAS Voetbal hoopt twee vrijwilligers te vinden die minimaal eens in de maand kunnen staan, al is meer natuurlijk altijd mogelijk. Voor vrijwilligers tussen de zestien en achttien jaar is er een vergoeding beschikbaar. Interesse? Neem dan contact op met Adri Nitrauw (NITRAUW1963@kpnmail.nl) of Gonnie de Boer (gonnie.deboer@gmail.com).

Assistent-scheidsrechter BAS 1
De technische staf van het eerste elftal is druk bezig met de voorbereidingen voor het komende seizoen. De eerste training is gepland, de eerste oefenwedstrijd staat inmiddels op het programma, maar de staf is nog niet helemaal compleet. BAS 1 is namelijk nog op zoek naar een assistent-scheidsrechter!

Mart Muller nam een groot deel van het vorige seizoen de taken van assistent-scheidsrechter op zich, maar heeft besloten om er niet meer mee verder te gaan. Zodoende moet de staf van het eerste elftal op zoek naar een nieuwe assistent. De nieuwe assistent van het vlaggenschip is gedurende het seizoen 2016-2017 vrijwel iedere zaterdag beschikbaar en vindt het leuk om met de groep op pad te gaan. Daarnaast is een brede kennis van de spelregels noodzakelijk en is ook je fysieke gesteldheid in orde.

Komt bovengenoemd profiel overeen met jou en heb je interesse in het vervullen van deze taak? Neem dan contact op met leider Jan Overeem (janovereem1969@gmail.com)!

Fotografen gezocht
BAS Voetbal is voor het nieuwe voetbalseizoen op zoek naar enkele fotografen! Op dit moment worden alle wedstrijden van het vlaggenschip gefotografeerd, maar de club heeft de wens om ook de andere wedstrijden op beeld vast te leggen.

Het gaat hierbij vooral om de wedstrijden van de jeugd, die veelal worden gespeeld op zaterdagmorgen vanaf 9.00 uur. BAS Voetbal zoekt fotografen die bij toerbeurt deze wedstrijden door de lens willen bekijken. De foto's worden vervolgens geplaatst op de website van BAS Voetbal.

Functie-eisen:
* Je hebt de beschikking over een moderne digitale fotocamera
* Je bent in staat om kwalitatief goede foto's aan te leveren
* Je hebt er geen problemen mee om eens in de zoveel weken een zaterdagochtend op ons sportpark door te brengen.

Heb je interesse in deze functie? Schroom dan niet en neem via de mail contact op met Wouter Foppen (wouter@foppenmedia.nl)!
LET OP: Het gaat hierbij om een vrijwillige functie.

Hulp bij entree thuiswedstrijden BAS 1
Belangrijkste taken zijn:
• kaartcontrole en kaartverkoop (verkoop is tijdens de eerste helft)
• bij thuiswedstrijden vanaf 13.45 uur aanwezig tot einde van de wedstrijd
• bij score CD met het clublied aanzetten
• helpen met / aansturen van lotenverkoop

Vindt u het leuk om zo’n dergelijke rol te vervullen (het kan bij voldoende aanmeldingen bij toerbeurt, dus eens per ca vier weken een zaterdagmiddag) dan kunt u zich aanmelden bij Tineke Stuifzand via dit adres

Kantinevrijwilligers
BAS Voetbal zoekt kantinemedewerkers voor ochtend en middag, dit kan zijn voor koffie en thee verzorging en verkoop of bar werkzaamheden voor de verkoop van alle soorten drank of bakken en verkopen van snacks.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Gonnie de Boer.

Wedstrijdsecretaris senioren
Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Hans Custers via e-mail op dit adres.

Scheidsrechters
Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Mart Muller via e-mail op dit adres.

Redactielid programmablad
Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de redactie via e-mail op dit adres.

Overige Informatie
Kleding
Lidmaatschap
Wedstrijdinformatie
Verzekering
Ereleden
Afspraken en gewoontes
Verslagen en fotos
Eregalerij BAS Voetbal
Lid worden van BAS Voetbal
Vacatures
Huishoudelijk Reglement
Statuten BAS Voetbal
Gedragscode
KNVB

Terug naar structuur
 
© 2019 - BAS Voetbal BiddinghuizenSybit | Software op Maat