BAS Voetbal De Parel van de Polder

ESC F1G-BAS JO9-1

1 - 2 (1 - 1)

Beker, zaterdag 6 september 2014 (08:30)
Burg. Bode Sportpark Zwolscheweg 6 A Elburg

BAS F1 bekert door.

zaterdag 6 september 2014

De laatste wedstrijd in de beker poule is ook de beslissende. BAS F1 en ESC F1 (Elburg) hebben alle twee hun vorige duels gewonnen, maar door een beter doelsaldo gaat BAS F1 aan kop. Een belangrijke wedstrijd dus voor de jongens en het meisje van onze F1.

Door het voorzichtige spel van BAS krijgt ESC al gelijk een paar grote kansen. Door het natte kunstgras krijgt Jelte net geen grip op de bal waardoor deze de goal in draait (1-0)
Door het prima storen van Kyan en dicht lopen van de gaten door Jasper komt BAS weer een beetje in het spel. Julian komt in oog met de keeper maar speelt de bal iets te ver voor zich uit. De prima keeper van Elburg komt op het juiste moment om de bal van Ilse te pakken. Pim die achterin de bal verovert van ESC maakt een mooie pass op Ilse die de bal weer mee geeft aan Kyan. Helaas komt de voorzet net niet aan. Na een hoekschop geeft Julian de bal hoog voor en met een soort omhaal speelt Bram de bal over zich zelf en de doelman heen. (1-1)

De tweede helft gaat het spel heen en weer met aan beide kanten veel kansen. Jelte laat een paar prima reddingen zien, maar ook de doelman van ESC staat erg goed te keepen. Michel werkt heel hard om de bal in bezit te houden. Een schot op het doel van Jelte wordt door Jasper van de lijn gehaald.
Ilse en Julian krijgen een paar kansen, maar ondanks hun vechtlust komt het helaas niet tot scoren.
Pim, Kyan en Jens blijven goed storen in de opbouw van Elburg. Jasper die als een professionele back mee opkomt naar voren weet de bal achter de keeper van ESC te schieten. (1-2)
ESC komt nog een paar keer gevaarlijk dichtbij, maar lukt het niet om te scoren. Het harde werk van Michel wordt bijna beloond met een goal, alleen de bal gaat net naast. Door het op tijd uitkomen van Jelte weet hij nog een gelijkmaker te voorkomen.
Al met al een spannende wedstrijd, ook voor de meegekomen ouders en andere supporters, maar met een goed eindresultaat voor BAS F1!

Jongens en meisje van de F1, jullie hebben weer prima gewerkt. Als jullie volgende week in de eerste competitiewedstrijd tegen Dronten ook zo starten, krijgen we een mooi seizoen!

Wilco

Doelpunten BAS:
NaamDoelpunten
Bram den Teuling1
Jasper van Diepen1
BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2022 - BAS Voetbal Biddinghuizen
Realisatie: Internetcommissie
Sybit | Software op Maat