BAS Voetbal De Parel van de Polder

ASV Dronten F6-BAS JO9-1

1 - 4 (1 - 2)

Competitie, zaterdag 28 november 2015 (09:45)
Burgemeester Dekker Sportpark Educalaan 1 Dronten

Kunstgras lijkt de grootste tegenstander!

zaterdag 28 november 2015

Vandaag stond de de uitwedstrijd tegen Asv Dronten F6 op het programma. Dronten dat troosteloos met 0 punten onderaan stond. Op papier een makkie zou je zeggen maar dat viel toch een beetje tegen. Er werd weliswaar met 4-1 gewonnen maar het vertoonde spel moet stukken beter kunnen. Het leek vandaag wel of het kunstgras de grootste tegenstander was.

Met een compleet team werd er om 845 uur vertrokken richting Dronten. Het was wel wat fris maar met een stralend zonnetje was het toch goed uit te houden.
We begonnen met Daimian op doel. Djairo en Joey in de verdediging. Simon,Job en Pepijn op het middenveld en Jesse in de spits. Benjamin,Jarno en Sam begonnen aan de kant. BAS had het overwicht maar kwam in de beginperiode niet tot grote kansen. Djairo en Joey hadden in de beginperiode niet veel te doen. De F1 wilde vooral door het midden spelen maar daar was het een drukte van belang. De eerste kans van de wedstrijd was voor Jesse die uit een corner van Simon de bal in de handen van de keeper schoot. BAS kwam even later op een verdiende 1-0 voorsprong door een puntertje van Job. Job die vandaag een aantal keren flink werd aangepakt door de Drontenaren. Dronten kwam even later toch terug tot 1-1 na een solo van de snelle Asv Dronten spits. Hierna werden Djairo, Simon en Joey gewisseld voor Jarno, Benjamin en Sam. De F1 kwam toch weer op voorsprong. Pepijn nam een corner en de keeper van Asv Dronten tikte de bal binnen,1-2. Pepijn die naar mijn idee zich steeds beter ontwikkelt. Dit was meteen het laatste hoogtepunt van de eerste helft. Ik wil nog wel even vermelden dat Jarno het de aanvaller van Dronten behoorlijk lastig maakte waardoor deze geen kansen meer kreeg.

De tweede begonnen we met Jarno in de goal. Het eerste wapenfeit in de tweede helft kwam weer van Pepijn. Zijn schot belandde op de lat. Simon kwam in het veld voor Jesse en er was meteen meer dreiging voorin. Jesse had niet helemaal zijn dag vandaag. Volgende wedstrijd sta je er gewoon weer kerel! Job kreeg de bal aangespeeld en hij passte keurig door naar Simon en die tikte de 1-3 binnen. Job en Pepijn mochten hierna plaats maken voor Djairo en Joey. BAS bleef wel het beste van het spel houden maar moest toch af en toe achterin ingrijpen. Daimian,Joey en Sam zorgden ervoor dat Dronten geen grote kansen meer kreeg. Fijn om zulke zekerheidjes in het team te hebbben. En anders hadden we Jarno nog wel in het doel staan. Djairo was vandaag goed in de omschakeling van verdedigen naar aanvallen. De keeper van Asv Dronten had moeite om de bal ver uit zijn doelgebied weg te krijgen. Simon profiteerde daarvan en tikte beheerst de 1-4 binnen. Hierna kreeg Benjamin nog een grote kans maar het bleef bij de 1-4. Benjamin die af en toe net een actie teveel wilde maken maar verder een prima pot voetbalde.

Als de weergoden het toelaten spelen we volgende week onze laatste wedstrijd van deze competitie. Tegenstander is dan wederom Asv Dronten maar dan de F5. Deze thuiswedstrijd zal om 10 uur beginnen. Komt allen de F1 aanmoedigen want bij winst zijn we verzekerd van de tweede plaats!

P.S. We willen hierbij Rood-Wit'58 F1 feliciteren met het behaalde kampioenschap!

Sico Oerlemans

Doelpunten BAS:
NaamDoelpunten
Simon Oerlemans2
Job van den Bos1
Pepijn Schrijvers1
BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2022 - BAS Voetbal Biddinghuizen
Realisatie: Internetcommissie
Sybit | Software op Maat