nr 14

BAS JO15-1 2 - 6 Go Ahead K. JO15-2
Competitiewedstrijd
10-3-2018
De Schelp, Biddinghuizen

nr 14

Eindelijk weer eens spelen na de voorjaarsvakantie en de winterse periode. De laatste wedstrijd is al weer drie weken geleden. Vandaag zonder Mike die nog steeds niet kan spelen door de blessure aan zijn knie en Lauran die een gekneusde teen heeft. Daardoor houden we maar 11 spelers over. Iedereen in de basis 😀.
We starte in de gebruikelijke opstelling vol goede moet. We verwachtte een sterke tegenstander en hadden afgesproken elkaar zo veel mogelijk te helpen. Toch liepen we al snel achter de feiten aan. Waar wij proberen te voetballen schoten de tegenstanders de bal zo snel mogelijk ver naar voren. Daar werd gezocht naar de snelle en sterke spits, nr 14. Binnen 10 minuten hadden zij zo drie keer ons net gevonden. Fysiek en op snelheid geklopt. Eigenlijk wil de coach dat voetballend laten oplossen en niet reageren door onze spelers te verplaatsen of met een ausputser te gaan spelen. De spelers wilde wel wat schuiven en dus vertrok Cas naar de laatste lijn, schoof Lucas naar de zijkant en Jelle naar 10. Of dit de reden was zullen we nooit weten maar we kregen meer grip op de tegenstander. Ook voetballend ging het beter. Meer druk op de bal waardoor er minder lange ballen gegeven konden worden. Silvijn ging wat scherper staan om de ballen die er wel overheen vielen snel weg te werken. We creëerden steeds meer kansen en dat leide ook tot een goal van ons.

Met nog een ruime achterstand maar vol goede moet begonnen we aan de tweede helft. We dachten dat we een goede oplossing hadden gevonden maar weer werden we in de eerste 10 min drie keer verslagen door nr 14. De eerste keer trok hij (bewust?) weg uit de spits om los te komen, de tweede keer weer op kracht en snelheid in een voetbalsprint en de derde keer koos hij slim positie en starte weg uit de rug van zijn bewaker. De afronding was elke keer bijzonder. De rest van de tweede helft leek veel op de eerste helft. Wij voetbalde beter, moesten veel energie steken in het spel tegen de fysiek veel sterkere tegenstanders en maakte uit een handje vol kansen slechts nog maar één doelpunt.
We hebben heel veel goede dingen gedaan maar het was niet voldoende om een resultaat te halen.
Volgende week hopelijk weer compleet.Doelpuntenmakers BAS:Niek Christiaanse
2x
     

Opties
Terug
 
© 2019 - BAS Voetbal BiddinghuizenSybit | Software op Maat