Thuisnederlaag tegen koploper

BAS 3 1 - 2 KHC 3
Competitiewedstrijd
10-3-2018
De Schelp, Biddinghuizen

Thuisnederlaag tegen koploper

Met maar 2 wissels (zal het nog verbeteren dit seizoen?) speelde BAS 3 best aardig mee met koploper KHC 3. Maar veel kansen werden er niet bij elkaar gespeeld; de Kampenaren waren iets beter en wonnen uiteindelijk met 1-2.

Geen keeper; maar gelukkig hielp Gerjan BAS 3 uit de brand. Op zaterdagochtend zegde Oscar nog maar even af (met vast een hele goede reden), en zo waren er maar 2 wissels; waarbij Boy in de rust ook weg moest. Verder moest de telefoon van Leon in de gaten worden gehouden, vanwege mogelijke gezinsuitbreiding. Leiders Carl en David waren wat later, en dus zette Hans als interim Bob en Jaco op de bank. Geen verrassingen in de opstelling verder; de spoeling was dun achterin, en dus speelde Rolf voorstopper.

Het veld (2) was wat hobbelig, maar verder goed bespeelbaar. KHC 3 was dus (gedeeld) koploper, en had in de beginfase vaak de bal en ook kansen. BAS 3 moest achteruit, maar Gerjan keepte prima en hield de nul lang op het bord. Na een half uur moest Hans eraf (achillespees) en even later viel de 0-1. Rolf werd eruit gelopen, en de linksbuiten kon nog net breed leggen, waarna scoren een koud kunstje was. Dat was ook de ruststand.

Geen wissels meer na rust (Jaco was ingevallen voor Hans, en Bob kwam Boy aflossen). En er was lang evenwicht na rust, met niet al te veel kansen. Uit het niets viel eigenlijk de 1-1. Jorn pikte ergens halverwege de KHC-helft de bal op, en schoot de bal vanaf een metertje of 20 laag in de hoek. Mooie goal, maar al snel was het weer 1-2. Opnieuw een actie over links, en van dichtbij werd gescoord. Gerjan voorkwam nog erger, en vlak voor tijd leek Jaco nog een mooie kans te krijgen, maar hij hing iets te vroeg in de lucht, en kon de bal helaas niet binnenkoppen. Eindstand 1-2.

Lowie was nog jarig geweest, en trakteerde uiteindelijk spontaan op een kratje. Zo werd het nog best gezellig, en hopelijk worden volgende week in de derby in Dronten wel weer drie punten bijgeschreven...


hans

Doelpuntenmakers BAS:Jorn Rommens
1x
     

Opties
Terug
 
© 2019 - BAS Voetbal BiddinghuizenSybit | Software op Maat