Een wedstrijd uit het boekje..

BAS JO9-1 8 - 2 SDC Putten JO9-4
Competitiewedstrijd
5-5-2018
De Schelp, Biddinghuizen

Een wedstrijd uit het boekje..

Het is heerlijk weer en om 09.25 uur gaat het team de kleedkamer in.
In de kleedkamer krijgen ze de opstelling te horen en natuurlijk niet te vergeten de peptalk van de trainer. Ze hebben er zin in en de ouders natuurlijk ook. Ze beginnen met een warming up en vandaag mag Julian Chris inschieten want die staat vandaag op het doel.

Keeper - Chris
Rechts achter - Julian
Links achter Shai
Midden Michael
Rechts voor Niek
Links voor - Kevin
Nog even alle hoofdjes bij elkaar en de wedstrijd kan beginnen.
Bas begint lekker aanvallend en hebben dan ook snel de bal waarop Niek zijn kans ziet en schiet op het doel, jammer net naast maar een mooi schot. Bas pakt mooi door waardoor Kevin zijn kans schoon ziet en de bal richting het doel schiet op de paal. De tegen partij speelt ook een goed potje voetbal maar door het aanvallende spel van Bas heeft het team veel balbezit. Chris staat zelfverzekerd in het doel en weet het eerste schot op het doel er mooi uit te houden. Bas speelt weer lekker en het eerste doelpunt wordt gemaakt door Shai 1-0. Met vleugels en een portie zelfvertrouwen gaan ze weer verder. Al snel volgt het tweede doelpunt van Michael waardoor we met 2-0 voor staan. SDC Putten laten de hoofdjes niet hangen en komen in duel met Kevin wat Kevin mooi weet te winnen zodat Bas weer aan de bal is. Dan is er een mooi samenspel waardoor Michael het doel weet te vinden 3-0. Dan ligt er iemand van de tegenpartij op de grond en wordt er gefloten, de bal in dan voor SDC Putten. SDC Putten valt aan maar komt Julian niet voorbij die goed staat te verdedigen.

Even wat drinken en ze staan er weer klaar voor.
Julian wissel
Evi Midden
Niek rechts achter

SDC Putten heeft de bal en weet ook snel bij het doel te komen, Niek weet een schot op het doel mooi te blokken. Bas speelt goed samen en weten elkaar daar door goed te vinden op het veld. Michael is aan de bal en scoort een mooi doelpunt waardoor we met 4 -0 voor staan. Evi is lekker aan de bal en ziet een kans met een mooi schot op het doel, helaas net naast maar mooie actie. Nu is even de concentratie bij het team weg waar de tegenpartij goed gebruik van weet te maken 4 -1.
Dan schiet Niek de bal vanuit een uitbal rechtstreeks het doel in maar dit doelpunt werd afgekeurd.


Even wat drinken!

Kevin wissel
Niek links achter
Julian rechts achter
Michael midden
Shai links voor
Evi rechts voor

Bas weer lekker aan de bal en weten wederom met goed samenspel de bal in het doel te krijgen, Michael 5-1. SDC Putten weet de bal te bemachtigen en gaat richting het doel maar Julian weet met een mooie actie de bal bij het doel weg te houden. Evi mooi in de aanval langs de verdediging en ja hoor 6 -1. Nog even voor de rust is Michael aan de bal via een mooie pass van Evi en maakt 7-1.


Even wat drinken en een peptalk van de trainer!

Michael wissel
Kevin links voor
Evi rechts voor
Shai midden
Niek links achter
Julian rechts achter

De laatste 10 minuten weet Shai de bal te krijgen door een mooie pass van Evi en scoort 8- 1.
SDC Putten weet voor de tweede en laatste keer te vinden waardoor we met een mooie overwinning van 8 2 weten te winnen.
Wat hebben jullie als team hard gewerkt! Wij hebben van jullie genoten. Super gedaan.

fam. Lijfijt

Doelpuntenmakers BAS:Michael Veldt
5xShai Lijffijt
2xEvi Hotsma
1x
   

Opties
Terug
 
© 2019 - BAS Voetbal BiddinghuizenSybit | Software op Maat