Net geen winst na goede comeback en wedstrijd...

BAS JO9-1 6 - 7 Go Ahead K. JO9-2
Competitiewedstrijd
12-5-2018
De Schelp, Biddinghuizen

Net geen winst na goede comeback en wedstrijd...

Opnieuw een mooie en zonnige dag.
Vandaag opnieuw geen Sam maar verder is iedereen er.
De dag begint met de wedstrijdbespreking. De trainer geeft aan dat het een andere wedstrijd wordt dan vorige week. Het team uit Kampen is bezig aan een hele goede 2e seizoenshelft. Er is veel door dit team gewonnen dus het wordt een wedstrijd waarbij we met strijd en druk moeten laten zien dat we het kunnen.

De trainer geeft te kennen dat we een redelijke wedstrijd, een goede of hele goede wedstrijd kunnen spelen door te verliezen, gelijk te spelen of te winnen. Verder zal de trainer minder aanwezig proberen te zijn want het team moet elkaar gaan leren neerzetten en verbeteren.

Vol goede zin het veld in. Niek staat wissel en de rest staat op bekende posities.
We gaan van start onder leiding van een prima toezichthouder (Van Dam) die op de juiste momenten er was maar het was een faire wedstrijd.

Voordat we in de gaten hadden dat we zijn begonnen hangt de eerste erin, en de tweede en de derde. Niet het begin wat we gehoopt hadden. Met een lekkere actie van Evi komen we op 1-3 maar met opnieuw 2 uitbraken van Kampen staat het na twintig minuten met 1-5 achter. Een zware tegenvaller.
In de rust wordt het team gevraagd of ze het met grote getallen opgekomen publiek zo naar huis willen laten gaan. Het antwoord is een uitdrukkelijke nee. Ze zullen het laten zien! En dat deed het team.
Wat een fantastische combinaties. 2-5, 3-5, 4-5, 5-5, 6-5 met hele mooie acties, passes en goals. Kampen is helemaal van de kaart. De spelers en de toeschouwers. Iedereen in rep en roer.
Wat een comeback, wat een mooi spel jongens en meisje. Ge-wel-dig. Helaas moest er ook nog een 4e kwart. Daar ging het dan toch nog mis. De 6-6 komt uit de lucht vallen door een fout van onszelf en ook de 6-7 komt uit zwak verdedigen waardoor er een kans ontstaat die niet hoeft. De 6-7 valt in de laatste minuut. De jongens en meisje van BAS willen nog wel maar de tijd is tekort. Helaas. Zo dichtbij maar toch net niet...

Wat vindt de trainer er nou van? Was het redelijk? Nee, het was goed. In de 1e en 2e kwart was het onvoldoende maar in de 3e en 4e perfect teruggekomen. Geknokt voor wat we waard waren maar helaas net niet genoeg.

Volgende week WVF uit tegen JO9-3. We gaan opnieuw laten zien hoe goed we kunnen voetballen, hopelijk dan met winst.

Fam. Bossenbroek

Doelpuntenmakers BAS:Evi Hotsma
4xMichael Veldt
2x
    

Opties
Terug
 
© 2019 - BAS Voetbal BiddinghuizenSybit | Software op Maat