Op naar het kampioenschap!

BAS JO11-3 12 - 1 Lelystad '67 JO11-5
Competitiewedstrijd
12-5-2018
De Schelp, Biddinghuizen

Op naar het kampioenschap!

Het beloofde weer een mooie wedstrijd te worden tegen Lelystad JO11-5. Het team staat op de laatste plaats dus er werd op voorhand al vanuit gegaan door de spelers van JO11-3 dat dit een makkelijke wedstrijd zou worden.

Dit was ook te zien in de wedstrijd. Zodra het fluitsignaal werd gegeven zette BAS hoge druk op de tegenstander. Dit pakte goed uit want na een paar minuten was het al 1-0 en kort daarna al 2-0. BAS speelde uitstekend en kon elkaar prima vinden in het veld. Lelystad kwam bijna niet aan de bal en BAS had hierdoor heel veel kansen op het doel. Niet alle schoten gingen er helaas in, maar bij rust was de tussenstand al 6-0.

De 2de helft was ondertussen begonnen en Lelystad wist toch nog 1 kans te benutten... 6-1. Gelukkig bleven de jongens doorgaan en zochten constant de opening naar het doel van de tegenpartij. Mooie acties werden gemaakt en hier werd ook door het publiek van genoten. De eindstand werd bepaald met 12-1.

Volgende week heeft BAS een belangrijke wedstrijd voor de boeg tegen CSV 28 JO11-10. Mocht BAS deze wedstrijd winnen hebben is het kampioenschap binnen!


Darwin Ruiter

Doelpuntenmakers BAS:Adduladi Alabdullah
4xLotte de Vrij
2xNoah Dijkstra
2xAbdullah Alkhalli
2xJulian Vervat
1xTishaeden Fraenk
1x

Opties
Terug
 
© 2018 - BAS Voetbal BiddinghuizenSybit | Software op Maat