BAS Voetbal De Parel van de Polder

BAS Jeugdkamp wederom geslaagd

maandag 30 juli 2018

Het BAS Jeugdkamp is ook dit jaar een groot succes geworden. In en rond Ellertshaar werd er een mooie week beleefd, met leuke spellen, mooi weer en een goede sfeer. "Door het weer hebben we wat aanpassingen moeten doen, maar we kijken er met een goed gevoel op terug", vertelt organisator Theo Burgers.

De bus met deelnemers keerde vrijdag rond 12.00 uur terug in Biddinghuizen. Op donderdagavond werd het jeugdkamp afgesloten met een bingo en de prijsuitreiking. Het voetbaltoernooi werd gewonnen door Victory Royale en die ploeg, onder leiding van Stefan Tolhoek, werd even later ook uitgeroepen tot overall winnaar van het jeugdkamp. Daarnaast werden er in de verschillende leeftijdscategorieën nog prijzen uitgereikt.

Bij de MO/JO9 ging de overwinning naar Evi Hotsma, terwijl Simon Oerlemans de sterkste bij de MO11/JO11 was. In de categorie MO13/JO13 ging de bokaal naar Jelte van Riel en Bram ter Beek was de beste in de categorie JO15. Bij de oudste jeugd, de JO17, ging de overwinning naar Dion van Asselt.

Foto's
Inmiddels staan alle foto's op de Facebook-pagina van BAS Voetbal en later komen de foto's nog op deze site. Heeft u interesse om één of meerdere foto's te ontvangen? Stuur dan een mail naar wouter@foppenmedia.nl.


Het winnende team: Victory Royale


Winnares MO9/JO9: Evi Hotsma


Winnaar MO11/JO11: Simon Oerlemans


Winnaar MO13/JO13: Jelte van Riel


Winnaar JO15: Bram ter Beek


Winnaar JO17: Dion van Asselt

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2022 - BAS Voetbal Biddinghuizen
Realisatie: Internetcommissie
Sybit | Software op Maat