BAS Voetbal De Parel van de Polder

Vrijwilligers bij BAS

Vrijwilligers zijn cruciaal voor een voetbalvereniging en een schaars goed binnen BAS Voetbal. Eind september is dat ook kenbaar gemaakt via dit nieuwsbericht. Op dit moment is er geen vrijwilligerscommissie of vrijwilligers-coördinator binnen de vereniging. De organisatie en communicatie rondom vrijwilligerstaken is hierop aangepast.

Het is belangrijk dat iedereen (spelers en ouders van leden) op een één of andere manier zijn of haar steentje bijdraagt aan de vereniging. Geen lid, maar wil je wel helpen? Dan is een aanmelding als verenigingslid noodzakelijk, deze inschrijving is kosteloos.

Wat heeft je voorkeur? Een kantinedienst draaien, wassen en vouwen, de lijnen trekken, een commissie of bestuursfunctie bekleden of toch liever een wedstrijd fluiten? Iedereen heeft zo zijn voorkeur voor vrijwilligerstaken en is alleen op bepaalde dagen en data beschikbaar. Deze voorkeuren kunnen nu eenvoudig vastgelegd worden in de Voetbal.nl-app.

De vereniging is sinds begin november gestart met de toevoeging van de vrijwilligersmodule van Sportlink binnen de Voetbal.nl-app, deze is gekoppeld aan de ledenadministratie. De meeste personen binnen de vereniging zullen de Voetbal.nl-app kennen. Door deze nieuwe mogelijkheid zal het indelen van de vrijwilligerstaken en de communicatie hierover een stuk makkelijker verlopen. Ouders met (minderjarige) kinderen die voetballen kunnen zich op deze manier ook makkelijker aanmelden voor vrijwilligers taken. Dat is handig voor de vrijwilliger, maar ook voor de vereniging.


Installeer de Voetbal.nl-app
Om je aan te melden voor vrijwilligerstaken, of je beschikbaarheid op te geven, dien je in het bezit te zijn van de Voetbal.nl app. Heb je die nog niet? Download hem hier voor Apple of Android.

Het is belangrijk dat je de app gebruikt met het emailadres waarmee jij (of je zoon/dochter) ook bent ingeschreven bij de ledenadministratie. Controleer dat dit het geval is door in de app te klikken op de drie streepjes linksboven en kijk of je onder ‘Persoonlijk’ ook ‘Vrijwilligerstaken’ ziet staan. Zie je dit niet staan, neem dan contact op met ledenadministratie@basvoetbal.nl. Een uitgebreidere handleiding vind je hieronder.

Uitleg Voetbal.nl-app (.pdf bestand)


Geen lid van de vereniging, maar wel vrijwilligerswerk doen?
Superfijn dat je je steentje wilt bijdragen! Dan is het belangrijk dat je verenigingslid wordt, je kan je hiervoor aanmelden via deze link en dan ‘verenigingslid’ selecteren. Vul verder het hele formulier in. Je aanmelding zal doorgestuurd worden naar de ledenadministratie om dit verder te verwerken. Download gelijk de Voetbal.nl-app en bekijk de mogelijkheden.

In de aankomende periode zullen de huidige vrijwilligers en leden van BAS Voetbal een bericht krijgen om zijn of haar medewerking hieraan te verlenen.
 

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen