40 jaar Schuurhuis in Biddinghuizen
Eregalerij BAS Voetbal
Vrijwilliger van het Jaar - Gonnie de Boer
6 april 2019

Gonnie de Boer


Gonnie de Boer is zaterdag tijdens de vrijwilligersavond uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar 2019. Zij volgt daarmee Ane Sybesma op.

"Het is iemand die ons vandaag al letterlijk in de bloemetjes heeft gezet en ze verdient deze onderscheiding als dank voor al haar inzet", aldus voorzitter Hein Grafhorst, die de bijbehorende bokaal overhandigde.

Gonnie is een vaak geziene kantine-vrijwiliger binnen ons clubhuis. Het bestuur van BAS Voetbal spreekt de hoop uit dat Gonnie nog lang aan onze vereniging verbonden mag blijven.


Erelid - Mart Muller
10 december 2018

Mart Muller


Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 10 december jl. hebben de leden unaniem ingestemd met het voorstel van het bestuur om Mart Muller te benoemen tot erelid. Van wege zijn vele verdiensten voor BAS Voetbal als voorzitter, assistent scheidsrechter, scheidsrechter, contactpersoon klussenclub, oud papier, kantinedienst en wat al niet meer een meer dan verdiende bekroning voor vele jaren inzet.


Vrijwilliger van het Jaar - Ane Sybesma
7 april 2018

Ane Sybesma


Ane Sybesma is zaterdag tijdens de vrijwilligersavond uitgeroepen tot vrijwilliger van het jaar 2018. Hij volgt daarmee David Holewijn en Stefan Tolhoek op, die vorig jaar al werden gehuldigd. "Er was voldoende aanleiding om Ane deze eer te doen toekomen", vertelt voorzitter Huib van Os, die de bijbehorende bokaal overhandigde aan een verraste Sybesma.

Ane zet zich al heel lang in als vrijwilliger voor de club. Zo was hij leider van verschillende jeugdteams, levert hij een bijdrage aan evenementen en is hij bezig met de ontwikkeling en beheer van de site. Dit doet hij samen met zijn broer Sieberen en tevens is Ane onlangs begonnen met het trainen van de mini's. "De club is erg trots op de functionering en populariteit van de site en al zijn teamsites. Ane staat altijd vrolijk klaar om de club te helpen. Een terechte vrijwilliger van het jaar", vindt Van Os.


Lid van verdienste - Stefan Tolhoek
17 maart 2018

Stefan Tolhoek


Stefan Tolhoek is zaterdag benoemd tot lid van verdienste van BAS Voetbal. De huidige aanvoerder van het eerste elftal kreeg die onderscheiding na afloop van de derby tussen BAS en Swift ’64. Hij speelde onlangs zijn driehonderdste competitiewedstrijd in het eerste elftal.

“Stefan is, naast een zeer gewaardeerd voetballer, ook een enorm waardevolle vrijwilliger. Hij is het jongste lid van verdienste in de clubhistorie en deze onderscheiding komt hem enorm toe. Het bestuur van BAS Voetbal is dan ook trots om Stefan te benoemen tot lid van verdienste”, aldus voorzitter Huib van Os.


Ereleden
Mart Muller
Henk Georg
Cor Neleman
Appie Drenthe
Aalt Verhoef
Annie van Zandbergen
Herman Oerlemans
Renze van Zandbergen
 
Leden van verdienste
Stefan Tolhoek
Hans Custers
Ruthger Steenbeek
Sietse de Boer
Henk Drenthe
René Faber
Tineke Stuifzand
Mart Muller
Allard Stuifzand
Gerard Tichelhoven
Feike Bakker
Gerrit de Ruijter
Reitze Sybesma
Chris Burgers
Gerrit van den Bos
Jozef Bouwmans
Willem van Asselt
Maarten Boon
 
Vrijwilligers van het jaar
2019: Gonnie de Boer
2018: Ane Sybesma
2017: David Holewijn
2017: Stefan Tolhoek
2010: Leon Ceelen
2007: Johan Amsing
2006: René Faber
2004: Fred Knippenborg
2002: Annie van Zandbergen
Jan Christiaanse
 
Sportvrijwilligers van het jaar
2005: Herman Oerlemans
2003: Annie van Zandbergen
 
Overzicht
Terug naar overzicht
Terug naar hoofdpagina
 
© 2019 - BAS Voetbal BiddinghuizenSybit | Software op Maat