BAS Voetbal De Parel van de Polder

Eregalerij BAS Voetbal


Lid van verdienste - Eelse Bies

zaterdag 8 oktober 2022

Tijdens de vrijwilligersavond van 2022 is Eelse Bies benoemd tot Lid van Verdienste van BAS Voetbal. Voorzitter Herman Stegeman sprak de volgende woorden:

En als ik hier dan toch sta wil ik ook graag nog iemand naar voren roepen. De geruchten gaan dat hij ook speler is geweest bij het eerste elftal. Alleen zijn hier geen bewijzen van, geen foto’s of statistieken. Merkwaardig.

Hij is een vaste supporter langs de zijlijn bij het eerste elftal, is een aantal seizoenen leider bij het eerste elftal geweest en heeft zitting gehad in de sponsorcommissie. Ook is hij betrokken geweest bij de organisatie van evenementen, zoals de familiedag en het EK/WK. Vanuit zijn werkpositie kon hij materiaal leveren zoals elektriciteit-verdeelkasten en ander materiaal die een evenement nodig had. Nu is hij met pensioen en zit hij bij de klussenclub, waar hij helpt bij het schoonhouden van de kleedkamers en voert allerlei hand- en spandiensten uit, zoals het vernieuwen van de zitplaatsen bij de dug-outs op het hoofdveld.

Eelse Bies, een stille, maar waardevolle vrijwillige kracht voor de vereniging. Het doet mij veel deugd om hem vanavond te mogen benoemen tot lid van verdienste bij BAS Voetbal.


BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen