BAS Voetbal De Parel van de Polder

Eregalerij BAS Voetbal


Lid van verdienste - Mart Muller

dinsdag 24 mei 2011

Aan het eind van de voorjaarsledenvergadering van BAS Voetbal uit Biddinghuizen is aftredend voorzitter Mart Muller benoemd tot lid van verdienste van de vereniging.

Nadat de aanwezige leden ingestemd hadden met het invoeren van een vrijwilligersbijdrage, een contributieverhoging, het opheffen van BAS Omni, een aanpassing van het kledingbeleid en een aanpassing van het wasbeleid, werd scheidend voorzitter Mart Muller verrast door de geste van zijn medebestuursleden.

Mart Muller legt na 9 jaar voorzitterschap deze functie neer, en daarmee is hij de langst zittende voorzitter van BAS Voetbal. In een korte speech roemde secretaris Hans Custers zijn tomeloze inzet voor de club, waarbij vooral de eigenschap dat Mart Muller altijd het belang van BAS Voetbal boven eigen belang of mening stelt werd geprezen.

Secretaris Custers omschreef de 9 jaren voorzitterschap dan ook als tropenjaren voor Mart, die zeker ook een zware wissel op zijn privéleven en gezondheid trokken. Een benoeming tot lid van verdienste van BAS Voetbal is dan ook zeker verdiend.

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen