BAS Voetbal De Parel van de Polder

Kleding

Informatie BAS Voetbal Kleding BAS Voetbal - Biddinghuizen

Doordat BAS Voetbal het wassen van de shirts in eigen beheer heeft genomen, worden er voor alle teams shirts beschikbaar gesteld. Leden zorgen zelf voor een broekje en BAS-kousen. Deze zijn verkrijgbaar in de kantine, bij Klif18 in Dronten of via de webshop van BAS Voetbal.

De clubkleuren van BAS Voetbal zijn rood en wit.
De tenues bestaan uit: rode kousen met daarin een BAS-logo, witte broek, rood shirt.

Slidingbroeken:
De KNVB heeft per 1 augustus 1993 slidingbroeken toegestaan mits deze dezelfde kleur hebben als de korte broek van het clubtenue. Voor BAS Voetbal betekent dit dat alleen witte slidingbroeken zijn toegestaan.

De elftallen die een kledingsponsor hebben dienen eveneens de vastgestelde kleding aan te schaffen. De aankoop van deze kleding geschiedt via de Sponsor- & P.R.-commissie. Hier kunt u ook terecht voor informatie hieromtrent.

Aan het begin van ieder seizoen dienen de gesponsorde elftallen een kledingregistratieformulier in te vullen welke via de wedstrijdsecretarissen verstrekt zullen worden. Hieraan gekoppeld is het kledingreglement waarin onder meer de regels omtrent centraal wassen en gebruik van gesponsorde trainingspakken.

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen