BAS Voetbal De Parel van de Polder

Eregalerij BAS Voetbal


Sportvrijwilliger van het jaar - Lars Dodde

vrijdag 18 maart 2022

Op vrijdag 18 maart is Lars Dodde tijdens de sportverkiezingen van de gemeente Dronten in de Meerpaal uitgeroepen tot sportvrijwilliger van het jaar.

Lars Dodde was vanwege al zijn werk als jeugdtrainer en leider bij BAS Voetbal door het bestuur genomineerd voor de titel Sportvrijwilliger van het Jaar.

Vooral tijdens de lockdowns was niets Lars te gek. 4 avonden in de week en dan ook nog de zaterdagmorgen training geven, leider zijn van het jonge derde elftal, altijd met een positieve insteek, een echt voorbeeld voor de club. Ook fietste Lars rustig met jeugdleden mee naar huis om te zorgen dat ze veilig thuis kwamen. Dit alles deed het bestuur van BAS Voetbal besluiten om deze jonge vrijwilliger aan te melden voor de nominatie Sportvrijwilliger van het Jaar.

In de aanmelding schreef het bestuur onder andere: "Lars is er altijd. Moet hij 2 of 4 avonden in de week op het sportpark zijn, het maakt Lars niet uit. Hij is er altijd met een goed humeur. Tijdens de lockdown het afgelopen seizoen trainde Lars meerdere jeugdelftallen o.a. de JO9, JO10-1 en JO10-2 (2 avonden per week) en de JO13. (2 avonden per week + zaterdag).

Lars zoekt altijd naar oplossingen en kan goed schakelen door iets negatiefs juist om te zetten naar iets positiefs. Toen de 2e kamer besloot dat er na 17.00 niet meer getraind mocht worden, was het juist Lars die het initiatief nam om ervoor te zorgen dat de jeugd kon gaan trainen in de middaguren."

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2023 - BAS Voetbal Biddinghuizen