BAS Voetbal De Parel van de Polder

Voorbeschouwing BAS – vv Hulshorst

vrijdag 31 januari 2020
Voorbeschouwing BAS – vv Hulshorst

Het vlaggenschip van BAS Voetbal speelt zaterdag de wedstrijd tegen vv Hulshorst. Met Hulshorst 1 treft BAS 1 een tegenstander die het afgelopen seizoen ook uitkwam in de 3e Klasse C.

Voor zover de statistieken reiken, hebben BAS 1 en Hulshorst 1 elkaar 19 keer getroffen. De balans is in het voordeel van de Biddinghuizenaren. BAS 1 trok twaalf keer aan het langste eind, zeven ontmoetingen eindigden in het voordeel van Hulshorst. Een snelle rekensom dat er nog één keer gelijk werd gespeeld.

De laatste ontmoeting tussen beide teams was op 21 september 2019. De eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2019/2020 werd door de Biddinghuizenaren jammerlijk verloren: 3-2. Hier bleek dat een goede voorbereiding geen garantie was voor een goede competitiestart. Tot op de heden is dit overigens de enige overwinning deze competitie voor Hulshorst.

BAS 1 vinden we momenteel terug op de zesde plaats van de ranglijst. De laatste competitiewedstrijd op 25 januari jl. werd in Rouveen tegen de plaatselijke SC een 5-3 overwinning behaald, na een 3-0 achterstand! Een knap staaltje van de mannen uit Biddinghuizen. Doelpuntenmakers aan de kan van BAS waren Mike Geres, Art Drent, Stefan Tolhoek uit een strafschop, Martin Wubs en Walid El Achak.

De Biddinghuizenaren zijn dus goed uit de startblokken gekomen na de winterstop. Ook het veldspel zag het er afgelopen zaterdag, als ook in de oefenwedstrijden na de winterstop tegen FC Horst en SC Buitenboys, zeer behoorlijk uit. Het is nu zaak om deze lijn de komende weken te continueren.

Hulshorst vinden we momenteel terug op de veertiende plaats met slechts acht punten (één overwinning en vijf gelijke spelen). Voor Hulshorst is het echt noodzaak om de komende weken de nodige punten te halen om het degradatiespook af te wenden. De gelijke spelen haalde Hulshorst overigens niet tegen de minste tegenstanders: Swift (0-0 in Swifterbant), Olympia ’28 (1-1 in Hasselt) en DSV’61 (1-1 in Doornspijk). Er zal Hulshorst vandaag alles aan gelegen zijn om niet weer met een nederlaag van het veld te stappen.

Voor de wedstrijd kan trainer Arjen Bredewolt van BAS 1 beschikken over een volledig fitte selectie.

De wedstrijd van staat onder leiding van scheidsrechter Smit. Fijne wedstrijd!

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen