BAS Voetbal De Parel van de Polder

Een dankbaar gebaar in de vorm van een presentje

donderdag 27 mei 2021
Een dankbaar gebaar in de vorm van een presentje

Na bijna een jaar geen wedstrijden te hebben gespeeld, is het seizoen 2020-2021 bijna ten einde gekomen. De coronacrisis heeft opnieuw zijn sporen achter gelaten. Gelukkig ziet de toekomst er een stuk positiever uit en gaan wij, BAS Voetbal, er vanuit dat aan het begin van het seizoen 2021-2022 de wedstrijden weer kunnen worden hervat.

Het bestuur van BAS Voetbal wil alle leden van BAS Voetbal bedanken voor het begrip voor de noodzakelijke maatregelen die op het sportpark getroffen zijn. Alle lof voor al die leden die de contributie elk kwartaal doorbetaald hebben. Hierdoor is het mogelijk dat BAS Voetbal met een gezonde financiële basis aan het volgende seizoen kan beginnen.

Als dank voor jullie begrip en aanpassingsvermogen wil het bestuur alle voetballende leden een klein presentje aanbieden. Een klein maar goed bedoeld gebaar: alle voetballende leden krijgen van het bestuur van BAS Voetbal een paar BAS kousen met daarop het BAS embleem, aangeboden. Tijdens het inleveren van de kleding de komende weken worden de kousen aan de leiders/trainers van de verschillende elftallen uitgedeeld.

Omdat de 1e selectie van BAS Voetbal al met kousen van de club speelt krijgen alle selectiespelers een paar badslippers. Ook deze worden aan de leider van het team gegeven bij het inleveren van de kleding.

"Nogmaals alle dank voor het begrip welke jullie hebben getoond en laten wij vooruit kijken naar een mooi en coronavrij 2021-2022."

Bestuur BAS Voetbal

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen