BAS Voetbal De Parel van de Polder

N302 tussen Harderhaven en Harderwijk dicht

donderdag 30 september 2021
N302 tussen Harderhaven en Harderwijk dicht

Dit weekend is de N302 tussen Harderhaven en Harderwijk dicht. Teams die richting Harderwijk moeten reizen dienen rekening te houden met een omleiding en dus langere reistijd.

Planning
Vanaf vrijdag 1 oktober 20.00 uur tot en met vrijdag 8 oktober 06.00 uur wordt er in de avonden en nachten gewerkt aan de N302 tussen Harderhaven en Harderwijk. Elke avond tussen 20.00 uur en 06.00 uur is de weg dicht voor verkeer.

In het weekend van vrijdagavond 1 oktober 20.00 uur t/m maandagochtend 4 oktober 06.00 uur is de weg helemaal afgesloten.

Traject
De N302 Veluwemeerbrug is dicht vanaf de rotonde Ganzenweg-Knardijk (Flevoland) tot afslag Dolfinarium in Harderwijk (Gelderland).

Omleiding
Voor verkeer in beide richtingen tussen Zeewolde en Harderwijk is een omleiding ingesteld via Nijkerk: N305 Gooiseweg, N301 Nijkerkerweg en de A28 richting Harderwijk.

Tijdens de weekendafsluiting geldt overdag een extra adviesroute voor het verkeer op de A28 vanuit Zwolle en omgeving om via afrit 16 bij Elburg de route naar Flevoland te pakken.

In deze periode vinden er ook werkzaamheden plaats bij de A50 Vaassen-Heerde. Hierdoor kan het drukker zijn op de route Elburg-Dronten. Hou rekening met extra reistijd of kies voor een andere route.

Fietsverkeer en openbaar vervoer
Het fietspad over de Veluwemeerbrug blijft tijdens de werkzaamheden open voor fietsers. De buslijnen die gebruik maken van de Veluwemeerbrug blijven dat tijdens de werkzaamheden ook doen, evenals het landbouwverkeer.

Werkzaamheden
Aan de zijde van de provincie Flevoland wordt er gewerkt aan de reconstructie van de N302, namelijk de ombouw van de turborotonde Ganzenweg-Knardijk tot een ongelijkvloerse kruising. De aangrenzende Veluwemeerbrug wordt hierop aangepast en is ook toe aan groot onderhoud. Er komt o.a. een nieuwe deklaag en de geleiderails, voegovergangen en verlichting worden vernieuwd. In de middenberm maakt de geleiderail plaats voor een barrier.

Provincie Flevoland

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen