BAS Voetbal De Parel van de Polder

Even voorstellen: het nieuwe bestuur Van de (nieuwe) bestuurstafel #1-2022

zondag 30 januari 2022
Even voorstellen: het nieuwe bestuur Van de (nieuwe) bestuurstafel #1-2022

Sinds zaterdag 8 januari heeft BAS Voetbal een zo goed als nieuw bestuur. Het is geen geheim dat er strubbelingen binnen de vereniging waren in de eerste seizoenshelft van 2021-2022. In combinatie met persoonlijke redenen besloot het voormalige bestuur af te treden en heeft dit kenbaar gemaakt in een bijzondere algemene ledenvergadering.

Een petit comité van drie wijze heren had de opdracht gekregen om geschikte kandidaten te vinden voor een nieuw te vormen bestuur. Enkel de zittende penningmeester besloot om zijn functie door te zetten. De heren hebben diverse gesprekken gevoerd met diverse personen en daaruit kwam een groep enthousiaste, geschikte kandidaten die zijn geïntroduceerd als het nieuwe beoogde bestuur. Tijdens de (online) algemene ledenvergadering van 8 januari 2022 hebben de aanwezige leden gestemd op het officieel toetreden van deze kandidaten tot het nieuwe bestuur.

Het voormalige bestuur is persoonlijk bedankt door de nieuwe voorzitter en secretaris, door middel van een voordeurbezoek, een bos bloemen en een dankwoord. Maar ook hier wordt het voormalige bestuur nogmaals bedankt en gewaardeerd voor de tomeloze inzet, energie en passie van de afgelopen jaren voor BAS Voetbal.

Ondertussen zijn er een paar weken voorbij, dus hoog tijd om het nieuwe bestuur voor te stellen door middel van een korte introductie, startend met de nieuwe voorzitter van BAS Voetbal.
Herman Stegeman [voorzitter]
Kleine introductie van mijn kant. Misschien bekend bij de meesten maar vast ook onbekend bij een aantal leden. Ik ben Herman Stegeman, 52 jaar en actief binnen BAS Voetbal vanaf mijn achtste jaar (er waren nog geen F pupillen zoals dat toen nog heette). Gevoetbald tot mijn 36e levensjaar, waarbij ik zelfs ook het eerste heb gehaald. Meeste tijd in de senioren 2 gespeeld waar ik ook mijn trainerscarrière ben begonnen.

Met tussenpozen het tweede een behoorlijke tijd getraind/gecoached en ook hoofdtrainer geweest bij BAS. Daarnaast jeugdleider en jeugdtrainer geweest en ook mijn steentje bijgedragen aan de nog steeds legendarische EK en WK organisatie. Op verzoek van de wijze mannen mij beschikbaar gesteld als voorzitter van jullie club. Ik spreek de hoop uit dat we gezamenlijk met het bestuur en alle vrijwilligers de parel weer laten schijnen zoals het hoort te schijnen want wij zijn BAS, de parel van de polder!!

Kopje koffie met de voorzitter
In de oneven weken op donderdagavond is er gelegenheid om een kopje koffie met de voorzitter te nuttigen. Van 19.30 - 21.00 uur is er in de bestuurskamer in ’t Bastion een open inloop om van gedachten te wisselen om zodoende de open structuur te benadrukken. Kom gerust eens langs en vertel wat je binnen de club ervaart. De gesprekjes kunnen overal over gaan en indien nodig ontvang je feedback op het gesprek.Foto: Linda Kromhout

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen