BAS Voetbal De Parel van de Polder

BAS - Stroe

1 - 0 (1 - 0)

Competitie
Zaterdag 12 november 2016 (14:30)
Za. 12-11-2016 (14:30)
De Schelp Biddinghuizen

De punten tellen

maandag 14 november 2016

BAS heeft zaterdagmiddag het thuisduel met Stroe winnend afgesloten. De Biddinghuizense formatie had aan één doelpunt genoeg, aanvoerder Stefan Tolhoek werd de matchwinner. Halverwege de eerste helft nam hij de beslissing voor zijn rekening.

Verslag BHZNet:

Net als de eerste helft, was ook de tweede moeizaam voor de thuisploeg. Voetballend overtuigde BAS niet. Maar Stroe was ook in de tweede helft niet in staat om echt gevaarlijk te worden.

Tot twee keer toe had spits Tolhoek de wedstrijd kunnen beslissen. De eerste keer ging zijn inzet naast, hoewel hij keurig de doelman uitkapte. De tweede keer, vlak voor tijd, was de kans mogelijk nog groter. Dat schot ging echter op de lat. De rebound was onverwacht voor Bret Eijkelboom, dus ook die ging mis.

Daardoor bleef het tot de laatste seconde spannend, vooral ook toen Stroe uit een corner leek te gaan scoren. Karst van Dijk stond echter koppend op de lijn en hield zo de drie punten in Biddinghuizen. Door de zege passeert BAS de gasten uit Stroe op de ranglijst en kan het voorzichtig aansluiting vinden met de subtop.

Doelpunten BAS:
NaamDoelpunten
Stefan Tolhoek1
BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen