BAS Voetbal De Parel van de Polder

Geslaagde eerste ouderavond

zaterdag 21 januari 2023
Geslaagde eerste ouderavond

Op vrijdag 20 januari was de eerste editie van de ouderavond bij BAS Voetbal. Een dertigtal gasten luisterden naar een introductie van voorzitter Herman Stegeman, waarin onder andere Tineke Stuifzand (vertrouwenscontactpersoon) en Michael Sarphatie (ledenadministratie) werden voorgesteld.

Daarna kreeg Sico Oerlemans het woord en hij gaf een toelichting over wat algemene zaken wat betreft wedstrijden, kleding, geschreven en ongeschreven regels en omgangsvormen.

Stefan Tolhoek vertelde namens de Technische Commissie meer over de gang van zaken binnen de vereniging op voetbaltechnisch gebied, wat de TC doet, nog nodig heeft en wat ze graag nog zouden willen doen.Bestuurslid Vrijwilligers, Sander Vlaanderen, nam de aanwezigen daarna mee in de huidige stand van zaken rondom de vrijwilligers en de vacatures binnen de vereniging. Met cijfers en statistieken gaf hij duidelijk weer dat er grote behoefte is aan extra inzet van (nieuwe) vrijwilligers om de taken en werkzaamheden meer te kunnen verspreiden.

Tussen de presentaties door was er ruimte voor het stellen van vragen en na het officiële gedeelte kon er 1 op 1 nog vragen worden gesteld. De vereniging is van plan om de ouderavond vaker in een seizoen te organiseren.

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen