BAS Voetbal De Parel van de Polder

Balsponsor: Saint-Gobain API

woensdag 22 maart 2023
Balsponsor: Saint-Gobain API

De balsponsor bij de wedstrijd tegen ZVV '56 uit Apeldoorn is Saint-Gobain API. Saint-Gobain API ontwikkelt en produceert in Harderwijk plafond ophangsystemen voor de interieurbouw. Kwaliteitssystemen die functioneel, maatvast, rigide en gemakkelijk aan te brengen zijn. Het Quick-Lock systeem is al decennia lang onovertroffen in zijn soort.

Een plafondophangsysteem dat vanaf het eerste moment stabiel is en dat in elk gewenst stadium probleemloos kan worden uitgebreid of ingekrompen. Het Quick-Lock programma is uitgegroeid tot 4 productfamilies van gestandaardiseerde systemen. Quick-Lock Plafondsystemen voor inlegpanelen, Quick-Lock Cross-Lock voor verdekte montage, Quick-Lock Omega voor wandbevestiging en Quick-Lock Insula voor vrijhangende plafonds.

Meer informatie vind je via https://www.api.nl/ en https://www.ecophon.com/nl/

BAS Voetbal was al langer opzoek naar een nieuw plafond. Na een kort gesprek met Floris Nap en Erwin van Groning was het snel geregeld. Beide heren zijn werkzaam in de plafond- / afbouwbranche en "konden wel wat regelen". Enkele weken later was het zo ver, de start van het nieuwe plafond. Na een paar avonden klussen hadden de heren, met hulp van de klussenclub, de commissiekamer en kantine voorzien van een systeem, plafondplaten, verlichting en geluidinstallatie!
BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen