BAS Voetbal De Parel van de Polder

BAS Voetbal organiseert silent disco

donderdag 13 april 2023
BAS Voetbal organiseert silent disco

BAS Voetbal nodigt haar leden, vrijwilligers en sponsoren uit voor een bijzondere avond vol muziek. Op zaterdag 15 april kunnen zij genieten van een silent disco in de kantine van de club.

Een silent disco is een evenement waarbij mensen dansen en luisteren naar muziek via draadloze hoofdtelefoons. Er zijn meerdere kanalen waaruit je kunt kiezen, zodat je je eigen muziekstijl kunt bepalen. De hoofdtelefoons hebben ook ingebouwde ledverlichting die aangeeft naar welk kanaal je luistert.

De muziek wordt verzorgd door de huis-dj's: Ane & Wilco, ook bekend als Mazda & Co. Zij gaan tegen elkaar draaien en jij kunt met jouw koptelefoon kiezen naar wie je gaat luisteren en op welke muziek jij losgaat.

Om mee te doen aan de silent disco moet je bij de bar een draadloze koptelefoon ophalen. Hier wordt je naam en telefoonnummer genoteerd (dit bij niet terugbrengen van de koptelefoon of bij eventuele schade aan de koptelefoon). Tevens wordt er naar je identiteitsbewijs gevraagd, ook in verband met NIX18. Alleen 18-plussers ontvangen een bandje waarmee ze alcoholische drankjes kunnen bestellen.

De kantine is open vanaf 20.00 uur. De toegang is gratis voor leden van BAS Voetbal (en hun familie), vrijwilligers en sponsoren.

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2023 - BAS Voetbal Biddinghuizen