BAS Voetbal De Parel van de Polder

BAS Voetbal organiseert AH Stratenvoetbaltoernooi op Hemelvaartsdag

maandag 17 april 2023
BAS Voetbal organiseert AH Stratenvoetbaltoernooi op Hemelvaartsdag

BAS Voetbal organiseert op Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei, het traditionele Albert Heijn Stratenvoetbal toernooi. Ook dit jaar ligt het accent op deelnemers uit buurten en straten uit Biddinghuizen, met als doel om de voetbal liefhebbende dorps- en buurtgenoten elkaar te laten ontmoeten.

Het stratenvoetbal toernooi wordt gehouden op sportcomplex De Schelp in Biddinghuizen, waar om 10.30 uur de eerste wedstrijden op het programma staan.

Aanmelden:
Inschrijven voor het toernooi kan iedere donderdagavond en zaterdag op het complex van BAS Voetbal of door het aanmeldformulier op https://aanmelden.basvoetbal.nl in te vullen. De inschrijving is tot en met zaterdag 13 mei geopend. Ongeveer een week van tevoren ontvangen de deelnemers een tikkie waarmee zij kunnen betalen voor de deelname.

Deelname is mogelijk voor inwoners en ex-inwoners van Biddinghuizen. De teams mogen maximaal 8 spelers inschrijven. Alleen de 35+ teams (die spelen 7 tegen 7) mogen 9 spelers inschrijven.

Het toernooi wordt verdeeld in de volgende categorieën:

  • Heren Senioren, inschrijfgeld bedraagt € 32,--
  • Dames Senioren, inschrijfgeld bedraagt € 32,--
  • Heren 35+, inschrijfgeld bedraagt € 32,--
  • Jeugd van 13 t/m 17 jaar. Inschrijfgeld bedraagt € 24,--
  • Heren Klungel, inschrijfgeld bedraagt € 32,--


Klungelpoule:
Het is mogelijk om je op te geven voor de zogenaamde KLUNGEL poule als je team bestaat uit spelers die geen lid zijn van een voetbalvereniging en vroeger niet op een hoog niveau hebben gevoetbald. Mocht de organisatie vinden dat jouw team niet 'klungelig' genoeg is, dan zal in overleg bepaald worden om het team in te schrijven voor de standaardpoules.

Jeugd:
Dit jaar zullen er tijdens het toernooi ook (voetbal) activiteiten zijn voor de jongere jeugd tot 13 jaar. Meer hierover volgt op onze website en sociale media kanalen.

Voor vragen of opmerkingen, bel dan gerust met Rick Aernaudts: 06-29034850 of mail naar rickaernaudts@hotmail.com

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2023 - BAS Voetbal Biddinghuizen