BAS Voetbal De Parel van de Polder

Eerste 500 euro zaterdagavonddarts overhandigd

woensdag 19 april 2023
Eerste 500 euro zaterdagavonddarts overhandigd

Tijdens de laatste zaterdagavond dartavond is er symbolisch een cheque van 500 euro overhandigd aan Ane Sybesma en Wilco den Teuling. Het bedrag wordt toegevoegd aan het eerder beschikbaar gestelde bedrag vanuit de 50 euro club voor een nieuwe geluidsinstallatie.

Het bedrag van de 50 euro club stamt nog van voor de coronaperiode. Omdat tijdens de coronaperiode onduidelijk was hoe BAS Voetbal financieel uit deze periode zou komen, waren enkele uitgaven op pauze gezet.

Omdat die periode inmiddels voorbij is, kan er nu gezocht worden naar een goede geluidsinstallatie. De prijzen zijn echter gestegen en dus besloten de zaterdagavonddarters van Hedidarts en BAS voetbal dat er 500 euro vanuit de opbrengsten van deze avonden richting een nieuwe geluidsinstallatie kon gaan.

Zaterdagavond darts
Meerdere malen per seizoen organiseert dartvereniging Hedidarts samen met de evenementencommissie van BAS Voetbal een dartavond op zaterdag. Teams worden op niveau samengesteld en naast darten worden er diverse rondes met een draaiend rad georganiseerd. De opbrengst van deze avonden komt ten goede aan BAS voetbal.

Nieuwe ideeën nodig
Nu de eerste 500 euro een bestemming heeft gevonden, is de groep van het zaterdagavonddarten opnieuw op zoek naar een fijne bestemming in of rond de kantine van BAS voetbal. Er wordt gedacht aan een vergelijkbaar bedrag van rond de 500 euro. Mocht je ideeën hebben, laat dat dan weten aan Peter van Gilst, Ane Sybesma of Wilco den Teuling. Je kunt ze tegenkomen op maandagavond of gewoon op zaterdag. Denk bijvoorbeeld aan een bijdrage voor stapelbare stoelen of iets dergelijks.

De ideeën zullen beoordeeld worden en daarna voorgelegd worden aan de zaterdagavond darters. De deelnemers aan de zaterdagavond beslissen uiteindelijk over het doel. Meerdere ideeën zijn welkom aangezien er meerdere zaterdag-dartavonden per seizoen zijn met een gemiddelde opbrengst van 300 euro per avond.BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2023 - BAS Voetbal Biddinghuizen