BAS Voetbal De Parel van de Polder

Technische staf eerste elftal BAS Voetbal compleet

woensdag 24 mei 2023
Technische staf eerste elftal BAS Voetbal compleet

Op de laatste officiële speeldag van de competitie zijn er handtekeningen geplaatst onder de contracten voor drie nieuwe leden van de technische staf van het eerste elftal van BAS Voetbal. Vanaf het seizoen 2023-2024 zullen Sonja Ambergen, Wouter Foppen en Ronald Hulsker naast hoofdtrainer Jeroen van den Berg staan als begeleiding van het vlaggenschip. Jannick Klopman blijft aan als leider.

Vanwege het stoppen van Mark Geling, Gerjan Westerhof en Martin Kern als respectievelijk verzorger, assistent-trainer en keeperstrainer bij het eerste elftal is de technische commissie op zoek gegaan. Sonja zal betrokken zijn bij BAS Voetbal als verzorgster, voor de ondersteuning en behandeling bij blessures op trainingsavonden en wedstrijddagen. Wouter zal de hoofdtrainer ondersteunen op diverse voetbalgebieden als assistent-trainer en Ronald neemt de keepers van BAS Voetbal onder zijn hoede.

De technische commissie en het bestuur van BAS Voetbal zijn blij met deze waardevolle toevoegingen aan de technische staf en hebben vertrouwen in het nieuwe seizoen en de samenwerking.


BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen