BAS Voetbal De Parel van de Polder

Sybit | Software op Maat in het zonnetje gezet tijdens sponsoravond BAS Voetbal

dinsdag 6 juni 2023
Sybit | Software op Maat in het zonnetje gezet tijdens sponsoravond BAS Voetbal

Tijdens de jaarlijkse sponsoravond van BAS Voetbal werd er volgens traditie ook een sponsor in het zonnetje gezet. Voorzitter Jack Graumans sprak de onderstaande lovende woorden uit aan Sieberen (live) en Ane (via videoverbinding). Daarna ontvingen ze een prachtig kistje gevuld met producten van subsponsor Flevosap.

Sponsor in ’t zonnetje!
Net zoals andere sponsoravonden zetten we ook vanavond een sponsor in het zonnetje. Voor dit jaar is de keuze gevallen op een echt Biddinghuizens bedrijf met vele kilometers in de wereld van het internet. En met eigenaren die ook vele kilometers hebben afgelegd op de velden van BAS Voetbal.

Ze werken voor veel verenigingen en bedrijven uit Biddinghuizen, en zo zijn ze ook actief voor BAS Voetbal. De klantenkring van het bedrijf reikt ook ver buiten Biddinghuizen. Van Den Haag naar Almelo, van Ridderkerk naar Landsmeer. De online wereld kent geen grenzen. Knappe koppen met verstand van zaken op het gebied van kantoorsoftware, internet en advisering op specialistische gebieden. Ik heb het natuurlijk over Sybit | Software op Maat.

De broers Ane & Sieberen zijn geen onbekende gezichten op sportpark de Schelp. Actief geweest als voetballers, maar ook in diverse functies binnen de vereniging. Nu nog als leider, technische ondersteuning of als fotograaf. Nieuwe berichten over de vereniging staan razendsnel op de website en social media, aanpassingen aan de website worden snel en secuur uitgevoerd en vooruitstrevende oplossingen worden aangedragen. We krijgen vaak complimenten over onze uitgebreide, goedwerkende website, waar informatie uit het verre verleden nog te vinden is.

De herinneringen qua sponsoring bij BAS gaan terug naar 2001. Sinds de eerste website van de vereniging zijn ze al sponsor, toen viel dat nog onder BHZNet.nl. Dus ze zijn al meer dan 20 jaar sponsor bij BAS Voetbal!
Kortom, een waardevolle sponsor van onze vereniging die zeker dit moment van aandacht verdiend!

Graag een hartelijk applaus voor Ane & Sieberen van Sybit | Software op Maat.
Alle foto's van de sponsoravond

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen