BAS Voetbal De Parel van de Polder

Nieuwe sponsor: Beautiful Change

zondag 18 juni 2023
Nieuwe sponsor: Beautiful Change

Ook de sponsorovereenkomst met Beautiful Change is getekend en uitgevoerd. In september 2016 heeft Nathalie de Jong Beautiful Change geopend aan de Baan in Biddinghuizen. Nathalie is een echte local en kent Biddinghuizen als geen ander. Zij en haar medewerkers begrijpen de stijl van de klant, waardoor ze zich goed kunnen inleven en aanpassen aan de behoefte van de klanten.

Nathalie: ‘Bij Beautiful Change bieden we een breed scala aan behandelingen die jouw verwachtingen zullen overtreffen. Of je nu een dames- of herenkapsel wilt laten knippen, op zoek bent naar trendy kleuren, baardverzorging en -styling nodig hebt, de perfecte fade wilt creëren, een adembenemende bruidskapsel en make-up wilt, of je wenkbrauwen willen laten modelleren - wij hebben het allemaal in huis’.Het onderscheidende aan deze kapsalon is de uitzonderlijke service die wordt geboden. Bij Beautiful Change geniet men niet alleen van behandelingen, maar ook vaneen warme en gezellige sfeer. Nathalie: ‘We streven ernaar om je een moment van ontspanning te bieden, waarin je jezelf kunt zijn en je volledig kunt laten verwennen. Eerlijkheid en professionaliteit staan bij ons voorop, en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je tevreden bent en onze salon verlaat’.

Om ervoor te zorgen dat Nathalie en de medewerkers altijd up-to-date zijn met de nieuwste technieken en trends, blijven ze constant investeren in interne en externe trainingen. Op die manier kunnen de klanten altijd worden geholpen met de meest moderne en innovatieve technieken die perfect aansluiten bij de wensen van de klant.

Klik hier voor de website van Beautiful Change

Sponsorcommissie: ‘Een prachtige toevoeging aan de lijst met sponsoren die de vereniging een warm hart toedragen. Een echt Biddinghuizens bedrijf, opgericht door een jonge onderneemster, afkomstig uit het dorp. Fijn dat Beautiful Change en BAS Voetbal elkaar hebben gevonden’.

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen