BAS Voetbal De Parel van de Polder

Nieuwe sponsor: De Waard B.V.

vrijdag 23 juni 2023
Nieuwe sponsor: De Waard B.V.

Het einde van het seizoen nadert, maar de sponsorcommissie is nog niet in de vakantiemodus. Ook het sponsorbord voor De Waard B.V. is opgehangen, langs het hoofdveld. Het van oorsprong Texelse bedrijf, met nu nog een nevenvestiging in Biddinghuizen, bestaat 75 jaar, heeft ondertussen vier vestigingen en werkt aan zo’n 150 projecten per jaar.

In 1965 vestigde het bedrijf zich aan de Havenweg in Biddinghuizen. Bij de start richtte het bedrijf zich op het zaaien en oogsten van akkerbouwgewassen en startte de eerste grondverzet activiteiten. Vlot kwam daar het zaaien en oogsten van erwten en bonen in Nederland bij, wat later ook internationaal gebeurde. Ook ondersteunde het bedrijf de veehouderij.

De grondverzet-tak ging in 2004 apart verder. Na wat overnames en fusies verhuisde het bedrijf in 2014 verhuisde naar een nieuw hoofdkantoor in Zeewolde. De locatie aan de Havenweg is nu nog actief als opslag van materieel.

De Waard B.V. heeft twee werkmaatschappijen en is actief op het gebied van Grond-, Weg- en Waterbouw en Transport & Overslag. De vier vestigingen zijn gelokaliseerd in Sneek, Zeewolde, Meppel en Nijeholtpade. Het bedrijf met 85 vaste medewerkers heeft thema’s als duurzaamheid & Circulariteit, Veiligheid & Gezondheid en Kwaliteit & Vakmanschap hoog in het vaandel staan.

De Sponsorcommissie is blij met deze sponsor: "Fijn dat ook dit Biddinghuizense bedrijf de plaatselijke voetbalvereniging een warm hart toedraagt en we op deze manier wat zichtbaarheid kunnen creëren voor De Waard B.V."

Kijk voor meer informatie over De Waard B.V. op: https://dewaardbv.nl/

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2023 - BAS Voetbal Biddinghuizen