BAS Voetbal De Parel van de Polder

Shirts, tassen, trainingspakken seizoen 2023-2024

vrijdag 1 september 2023
Shirts, tassen, trainingspakken seizoen 2023-2024

Aanstaande zaterdag worden de tassen en trainingspakken voor het nieuwe seizoen uitgereikt aan de leiders van de jeugdteams van BAS Voetbal. Zaterdagmorgen 2 september zijn Henk en Ria Potgieter aanwezig om de tassen met daarin de trainingspakken uit te reiken. Voor JO9-1 en JO8-1 die al vroeg weg moeten, is het handiger om de spullen bij terugkomst op te halen of iets af te spreken voor komende week.

Voor ieder team is er zaterdag een lijst met namen van spelers. De leider of trainer haalt de tassen voor het team af en krijgt deze lijst erbij. Deze dient te worden ingevuld en dan ook retour gegeven te worden zodat er aan het einde van het seizoen duidelijk is welke speler welke tas heeft gekregen.

Ontbrekende spullen
Helaas zijn er door een deel van de spelers / leiders van het afgelopen seizoen de spullen niet ingeleverd in juni. Een oproep aan een ieder die nog spullen thuis heeft om deze zo spoedig mogelijk in te leveren.

Coördinatie kleding
De sponsorcommissie is op zoek naar vrijwilligers die zich bezig willen houden met de coördinatie van de uitgifte en inname van de kleding. Aanmelden kan bij de sponsorcommissie.

Teamfoto's voor 1 oktober a.s.
Tot slot een oproep aan de teams voor de jaarlijkse teamfoto's. "Maak zelf een teamfoto (in tenue) en stuur deze op origineel formaat naar webmaster@basvoetbal.nl. Doe dit bij voorkeur z.s.m. (de foto kan altijd weer gewijzigd worden als er spelers niet opstaan en er later wel zijn) maar wel voor 1 oktober."

Sponsorcommissie BAS Voetbal

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2023 - BAS Voetbal Biddinghuizen