BAS Voetbal De Parel van de Polder

Spaaractie bij AH Jan Schuurhuis

woensdag 20 september 2023
Spaaractie bij AH Jan Schuurhuis

Biddinghuizen bestaat 60 jaar! In het dorp wordt dat groots gevierd vanaf 30 september a.s. Onze hoofdsponsor, AH Jan Schuurhuis, zorgt ook na de jublieumfestiviteiten voor een extra feestelijk tintje.

Nadat eerder dit jaar een kwartet is uitgegeven rondom 60 jaar Biddinghuizen, is er vanaf 9 oktober een nieuwe spaaractie:

Maar liefst 216 verschillende stickers zijn er die geplakt kunnen worden in een historisch boek.
De stickers ontvang je bij de boodschappen. En Jan Schuurhuis kennende, volgt er na afloop van de actie een moment of ruilmiddag om je album compleet te krijgen.

Onze hoofdsponsor is al jaren betrokken bij onze mooie vereniging. En ook zeer betrokken op het dorp. “We zijn een supermarkt die meer is dan alleen een winkel in het dorp,” vertelt Jan Schuurhuis. “Bij bijzondere momenten zorgen we graag voor iets extra’s.” Zo kon er jaren geleden ook al eens een compleet album bij elkaar worden gespaard waarin alle leden van BAS Voetbal en van BAS Gymnastiek in waren opgenomen.

Dank voor deze betrokkenheid, Jan! En mede daarom ook – traditiegetrouw – is AH Jan Schuurhuis de balsponsor bij de eerste competitiethuiswedstrijd van BAS 1. Dit keer tegen Reaal.

“Ik red het zelf niet om hierbij aanwezig te zijn, maar ik vertrouw erop dat onze eerste selectie zijn best doet om de mannen uit Dronten met nul punten terug te laten gaan!” besluit Jan.BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen