BAS Voetbal De Parel van de Polder

Nieuwe scheidsrechters / spelbegeleiders bij BAS

maandag 25 september 2023
Nieuwe scheidsrechters / spelbegeleiders bij BAS

Afgelopen week heeft Jan van Dam 4 aspirant scheidsrechters / spelbegeleiders uitleg gegeven wat het allemaal inhoudt om een wedstrijd te fluiten. Het zijn spelers van de JO15-1 en JO15-2 die het leuk vinden om af en toe een wedstrijd te fluiten. We zijn hier natuurlijk erg blij mee. En ook de jeugd zelf is enthousiast. Het is dus een win-win situatie voor BAS Voetbal.

Toch kunnen we meer scheidsrechters gebruiken. We zijn daarom ook weer met de scheidsrechter poule gestart. Alle teams van de senioren en junioren leveren wekelijks één persoon aan die een wedstrijd fluit; eventueel onder begeleiding. Zo krijgen de spelers meer betrokkenheid bij de club en zien ze zelf een keer dat het niet meevalt om een wedstrijd te leiden.

Lijkt het jou nu ook leuk om wedstrijden te fluiten, meld je dan aan bij Jan of Sico. Dit kan via wedstrijdsecretariaat@basvoetbal.nl.

Ook zal er binnenkort een spelregelavond worden georganiseerd. Een aantal spelers binnen de club moeten verplicht zijn/haar spelregelbewijs halen. Maar het is ook mogelijk om dit vrijwillig te behalen. Bij interesse kun je je via hetzelfde bovenstaande mailadres aanmelden.

Aankomende week is ook weer de jaarlijkse week van de scheidsrechter.
Hierbij worden landelijk de scheidsrechters in het zonnetje gezet. BAS Voetbal zal hier ook aandacht aan besteden.BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen