BAS Voetbal De Parel van de Polder

NIEUW: Vrijwilligersmodule in Voetbal.nl-app

donderdag 9 november 2023
NIEUW: Vrijwilligersmodule in Voetbal.nl-app

Vrijwilligers zijn cruciaal voor een voetbalvereniging en een schaars goed binnen BAS Voetbal. Eind september is dat ook kenbaar gemaakt via een nieuwsbericht. Op dit moment is er geen vrijwilligerscommissie of vrijwilligers-coördinator binnen de vereniging. De organisatie en communicatie rondom vrijwilligerstaken is hierop aangepast.

Het is belangrijk dat iedereen (spelers en ouders van leden) op een één of andere manier zijn of haar steentje bijdraagt aan de vereniging.

De vereniging is achter de schermen bezig met de toevoeging van de vrijwilligersmodule van Sportlink binnen de Voetbal.nl-app, deze is gekoppeld aan de ledenadministratie. De meeste personen binnen de vereniging zullen de Voetbal.nl-app kennen. Door deze nieuwe mogelijkheid zal het indelen van de vrijwilligerstaken en de communicatie hierover een stuk makkelijker verlopen. Dat is handig voor de vrijwilliger, maar ook voor de vereniging.

In de aankomende periode zullen de huidige vrijwilligers en leden van BAS Voetbal een bericht krijgen om zijn of haar medewerking hieraan te verlenen.

Lees het nieuwsbericht : Clubhelden gezocht!

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen