BAS Voetbal De Parel van de Polder

Abdel Yahiaoui nieuwe hoofdtrainer BAS Voetbal

donderdag 8 februari 2024
Abdel Yahiaoui nieuwe hoofdtrainer BAS Voetbal

Het bestuur van BAS Voetbal is blij mede te delen dat Abdel Yahiaoui is vastgelegd als de nieuwe hoofdtrainer van BAS met ingang van het seizoen 2024 – 2025. Abdel wordt daarmee de opvolger van Jeroen van den Berg.

Abdel stelt zich zelf graag even voor:
Samen met mijn vrouw, dochter van 14 en zoon van 11, ben ik sinds 2018 met veel plezier woonachtig in Harderwijk. In het dagelijks leven hou ik me bezig met de ontwikkeling van financieel adviseurs binnen het bankwezen.

Zelf heb ik voornamelijk in de top van de amateurs gespeeld bij o.a. HVV Hollandia, sv Marken, De Zouaven en Zwaluwen ‘30. Na mijn actieve spelerscarrière, sta ik inmiddels alweer 10 jaar op het veld als trainer. Sinds ik vanuit het westen naar Harderwijk ben verhuisd, heb ik 4 jaar het talentvolle 2e elftal van VVOG mogen trainen en coachen, om vervolgens dit seizoen als assistent trainer bij vv Zeewolde te strijden om promotie.

Na goede gesprekken met een delegatie vanuit de club, kijk ik enorm uit naar de samenwerking met iedereen binnen BAS Voetbal. Zoals de voorzitter al heeft aangegeven, gaan we voor de gezamenlijkheid, waar ik graag mijn bijdrage aan lever.

Graag tot ziens!


Het bestuur van BAS Voetbal deelt het enthousiasme van Abdel en is blij met zijn aantreden als nieuwe hoofdtrainer bij de Parel van de Polder!

Bestuur BAS Voetbal

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen