BAS Voetbal De Parel van de Polder

Seizoen is voorbij, vereniging in ruststand. Op naar het nieuwe seizoen!

vrijdag 7 juni 2024
Seizoen is voorbij, vereniging in ruststand. Op naar het nieuwe seizoen!

Het voetbalseizoen is voorbij. De laatste trainingen zijn bijna allemaal geweest, alle wedstrijden gespeeld en de laatste toernooien afgerond. Halverwege juli beginnen de eerste schoolvakanties. De vereniging gaat in ruststand en zich voorbereiden op het nieuwe seizoen. De velden gaan de aankomende periode in onderhoud en zijn binnenkort niet meer te gebruiken en te betreden.

Een kleine update over de teamindelingen voor het volgende seizoen: deze zijn op dit moment nog niet bekend. Dit zal o.a. via de website bekend worden gemaakt. Ook wanneer de eerste trainingen weer gaan beginnen etc. zal ook via de website worden gecommuniceerd. We vragen jullie daarom ook om regelmatig de website van BAS Voetbal te checken voor de laatste updates. Volg de vereniging ook via Facebook (https://www.facebook.com/basvoetbal).

Nieuwe kleding
Alvast voor de agenda. Op zaterdag 31 augustus staat er een speciale dag voor de deur. De nieuwe teamkleding zal dan uitgereikt worden en we maken meteen van de gelegenheid gebruik om elftalfoto's te maken van de teams. Dus zorg dat je erbij bent om te shinen voor BAS!

Jubileum BAS Voetbal
Op 17 september 2024 bestaat BAS Voetbal 60 jaar. Rondom het weekend van 21 september vieren we daarom feest bij BAS Voetbal! Meer informatie hierover volgt binnenkort via website, social media en mail!

We wensen jullie allemaal een fijne, sportieve en gezellige zomer toe en we kijken ernaar uit om velen van jullie (in ieder geval) weer te zien te zien op 31 augustus!

Bestuur BAS Voetbal

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen