BAS Voetbal De Parel van de Polder

BAS bij Omroep Flevoland: ‘Zonder vrijwilligers geen draaiende club’

dinsdag 9 juli 2024
BAS bij Omroep Flevoland: ‘Zonder vrijwilligers geen draaiende club’

Meerdere verenigingen, niet alleen voetbalverenigingen, in Flevoland kampen met een tekort aan vrijwilligers. Omroep Flevoland heeft enkele van deze verenigingen bezocht voor interviews, waaronder BAS Voetbal. Voorzitter Herman Stegeman en secretaris Sabine Potgieter namen plaats voor de camera van Omroep Flevoland en dit is het resultaat.

BAS Voetbal is zeer dankbaar voor de huidige groep vrijwilligers die zich op diverse gebieden binnen de vereniging inzetten. Om de druk op deze groep te verminderen en te verspreiden, is de club op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Dit kan op verschillende manieren: als vrijwilliger achter de bar of in de snackcorner, als scheidsrechter, als commissielid, als bestuurslid, als lid van de wasgroep, enzovoort. Heb je interesse? Neem dan vooral contact op via vrijwilligers@basvoetbal.nl of met een van de bestuursleden.
Uit het artikel op Omroep Flevoland:
Voetbalvereniging BAS uit Biddinghuizen heeft dringend vrijwilligers nodig om de club draaiende te houden. De vereniging is enorm blij met de huidige groep, benadrukt voorzitter Herman Stegeman. Maar het belang van extra (nieuwe) vrijwilligers voor de club is groot. Het bestuur is bijvoorbeeld gekrompen van zeven naar vier leden. Waardoor diverse taken waaronder de coördinatie van de vrijwilligers nu ook bij het bestuur terecht is gekomen. En daarbij zijn er tekorten aan bijvoorbeeld scheidsrechters en kantinepersoneel. Zonder voldoende vrijwilligers moeten wedstrijden worden afgelast en blijft de kantine soms gesloten. De club probeert via verschillende kanalen leden te motiveren zich aan te melden als vrijwilliger.

Lees meer hier.

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen