BAS Voetbal De Parel van de Polder

Installatie communicatie commissie binnen BAS Voetbal

vrijdag 22 april 2022
Installatie communicatie commissie binnen BAS Voetbal

Binnen het nieuwe bestuur is er voor gekozen om te kijken hoe de communicatie binnen de vereniging goed kan worden gefaciliteerd. Uitgangspunt is dat door deze commissie met name de communicatie tussen verschillende partijen duidelijk is. Wie praat met wie op welk moment over welke zaken.

De commissie komt onder voorzitterschap te staan van Wilco den Teuling. Hij zal tevens de interne organisatorische lijnen in beeld brengen en daaraan gekoppeld de benodigde tools aanreiken.

De commissie zal verder bestaan uit:
Danielle Kamphorst zal de fysieke bijeenkomsten uitwerken. Brigitte Ender zal in kaart brengen welke ICT mogelijkheden er binnen BAS Voetbal verbeterd en/of geïmplementeerd kunnen worden. Jesper Claassen zal de interne technische lijnen in kaart brengen en duidelijkheid brengen in de verantwoordelijkheden van leiders en trainers. Mart Muller, secretaris en verantwoordelijk voor de verslaglegging en ondersteuning van de andere leden.

Ieder lid van de commissie is tevens voorzitter voor dat deel en zal, afhankelijk van de taak, leden uitnodigen om hen te helpen.

In de komende periode zullen zij breed binnen de vereniging mensen vragen voor een interview om in kaart te brengen hoe zaken nu lopen en wat zij zien als verbeteringen. Vanuit die kennis zullen zij een compleet pakket samenstellen en dit zal door de verschillende bestuursleden worden beoordeeld en in het bestuur worden vastgesteld. Zaken welke zijn vastgesteld zullen of wel gelijk worden doorgevoerd of vanaf het volgende seizoen worden doorgevoerd.

Alle commissieleden zijn enthousiast en het bestuur rekent erop dat leden, vrijwilligers en anderen zijn of haar medewerking verleent met het delen van ervaringen en gedachten met deze nieuwe commissie.

Suggesties of vragen kunnen worden gesteld via: communicatie@basvoetbal.nl

Vanaf deze plek wenst het bestuur de nieuwe commissie veel succes en wijsheid toe.

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2022 - BAS Voetbal Biddinghuizen
Realisatie: Internetcommissie
Sybit | Software op Maat