BAS Voetbal De Parel van de Polder

Timmertje, Timmertje wat ga je doen?

woensdag 25 mei 2022
Timmertje, Timmertje wat ga je doen?

Uiteraard werd deze uitspraak van Frank Snoeks ten tijde van de Olympische Spelen in Nagano afgelopen vrijdagavond tijdens de sponsoravond gememoreerd. Marianne Timmer nam ons deze avond mee in haar loopbaan.

Het Bastion was goed gevuld met sponsoren, leden 50 €uro Club, eerste selectie en leden van verdienste en ereleden. Bekend werd gemaakt dat zowel hoofdsponsor AH Jan Schuurhuis als sub-sponsor Flevosap de contracten opnieuw verlengen. Tevens werd verteld dat er een nieuwe hoofdsponsor jeugd is gevonden: dTLS Online Marketing. Als vereniging zijn we onze sponsoren zeer erkentelijk voor hun betrokkenheid en (financiële) steun aan de club.

Sponsor van het Jaar
Tijdens het eerste deel van de avond werd de ‘Sponsor van het Jaar’ bekend gemaakt. De eer viel te beurt aan Aannemersbedrijf van den Heijkant. Voor de verbouwing van de entree / hal hebben zij materialen gesponsord. Zij ontvingen naast een groot applaus ook een cadeaumand van Flevosap.Van de webshop zijn weer twee BAS-rugtasjes verloot. Henk Georg en Klaas Ridder waren de gelukkige winnaars.Besteding gelden 50 €uro Club
Voorzitter van de sponsorcommissie, Gerard Zonneveld, maakte bekend dat na stemming de beschikbare gelden van de 50 €uro Club dit jaar ten goede komen aan het vervangen van het plafond in de kantine. Een mooie investering om ons sportpark te verfraaien en te moderniseren.

Marianne Timmer
De loopbaan van Marianne Timmer verliep niet altijd soepel. Ze vertelde aan de aanwezigen niet alleen de sportieve hoogtepunten, maar vooral ook de leermomenten en de ontwikkeling die ze als sporter en als mens door heeft gemaakt. Tips over leefstijl, voorbereiding op sport(wedstrijden), omgaan met teleurstelling en weerstand waren verweven in haar verhaal en naar aanleiding van de vragen uit de zaal.

Mooi was dat, toen zij de rijk gevulde mand van Flevosap in ontvangst nam, ze zei “Flevosap! Dat drink ik altijd”. Uiteraard werd er daarom na afloop ook speciaal een foto gemaakt met Wyno Vermeulen van Flevosap.Foppe de Haan
Evenals eerdere jaren wordt de beschikbare vergoeding voor de gastspreker gedoneerd aan de Foppe de Haan Foundation. Dit is op initiatief van het sprekersbureau waar wij al jaren goede contacten mee hebben, Speakers Online van Cor Henzen.

Dank
Dank aan iedereen die voor en achter de schermen heeft meegewerkt om deze avond tot een succes te maken. Bijzondere dank aan Tietema’s Bakkerij voor de sponsoring van het lekkers bij de koffie Gonnie en Sietse voor het verzorgen van de hapjes en de drankjes, fotograaf Guido, de geluidsmannen Ane en Wilco, de EHBO Leny, Leden van de sponsorcommissie voor het organiseren van deze avond, Flevosap voor het sponsoren van de attenties en onze lady-speaker Tineke die de regie van deze avond weer prima voor elkaar had.

Volgend jaar
Sponsoravond gemist? BAS Voetbal hoopt uiteraard volgend jaar wederom een sponsoravond te organiseren. Wilt u erbij zijn? Word dan lid van de 50 €uro Club of word sponsor van onze mooie vereniging. Samen zijn we BAS Voetbal.

We houden u op de hoogte!

Foto's Sponsoravond met Marianne Timmer (1/2)

Foto's Sponsoravond met Marianne Timmer (2/2)


Sponsor- & P.R. Commissie BAS Voetbal


BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2022 - BAS Voetbal Biddinghuizen
Realisatie: Internetcommissie
Sybit | Software op Maat